1:2
(0:0)
65. L. Fiala (vl.)
87. T. Kopeček
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2015 17:00

29.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice vyhráli v Okříškách


Branky


74. O. Široký - 65. L. Fiala (vl.) , 87. T. Kopeček
0

Středeční vloženeé kolo přineslo mimo jiné souboj dvou týmů ohraničující střed tabulky. Moravské Budějovice ohraničující jej zeshora potvrdili roli favorita a porazili Okříšky, které jsou sice opticky ve středu tabulky, ale zachráněny ještě zdaleka nejsou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání bylo vidět, že se potkali dva soupeři se silnými obranami a měnší kreativitou dopředu. Hrálo se mezi pokutovými územími, hrál se fotbal plný soubojů a ztrát balonu. Na první šanci se čekalo až do 21. minuty, když po centru domácího Jůzy z levé strany chyběl Kotrbovi kousek, aby mohl zakončit. Hosté přidali a dvě dobré příležitosti měl Josef Šplíchal. Gól však nepadl. 

V druhém poločase se lepší fotbal hrát nezačal, naopak se bojovalo ještě více. Hosté se ujali vedení v 64. minutě, kdy po závaru ve vápně skončil míč vlastním gólem v domácí síti. Domácí zbraně nesložili a po rohovém kopu vyrovnali. K odraženému míči se dostal Široký a vyrovnal.  Domácí viditelně ožili a začli více útočit. Největší šanci měli v 81 minutě, když z velkého vápna prudce vystřelil Bastl, brankář Jelínek jeho střelu vyrazil k Tůmovi, ale ten trefil jen boční síť. Rozhodnutí padlo na konci. V 87.minutě zahrávali hosté trestný kop z půlky, míč propadl ke Kopečkovi a ten vstřelil vítěznou branku hostů.



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravské Budějovice: V první půli se projevilo, že oba týmy se velice dobře znají, nepouštěly se do výraznějších šancí a hrálo se především mezi vápny. V 2.půli již góly padaly a byly si vcelku podobné - dotlačené míče po závarech před bránou.První polovlastní gól se skrumáže přišel v 65. minutě. Domácí z podobné situace vyrovnali v 74. minutě. Když už se zdálo, že se body budou dělit, a domácí by si bod za bojovnost zasloužili, udeřili jsme T.Kopečkem opět po přetahované ve vápně a zajistili si v 87. minutě 3 body. Před zápasem jsme věřili, že můžeme bodovat a odvážíme všechny body, jsem spokojen!



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Tekal [-] , Z. Ryšavý [-] , J. Jůza [-] (58. V. Bastl [-] ) , J. Brabenec [-] - O. Široký [-] , R. Tůma [-] , M. Dočekal [-] , D. Svoboda [-] - P. Dubský [-] , M. Kotrba [-]

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - V. Dušek [-] , O. Busta [-] , K. Busta [-] , R. Švanda [-] - L. Veselý [-] (79. L. Stehlík [-] ) , D. Šibor [-] (61. V. Novotný [-] ) , T. Kopeček [-] , M. Pařízek [-] (86. M. Procházka [-] ) - M. Máca [-] , J. Šplíchal [-]

ŽK: 30. R. Tůma , 61. J. Brabenec , 65. M. Kotrba - 31. T. Kopeček , 59. O. Busta , 89. M. Máca , 90. V. Dušek .
Hráči zápasu: M. Dočekal - T. Kopeček , J. Šplíchal .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.