O. Busta 17.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 10:15

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec vyšel bodově opět na prázdno


Branky


17. O. Busta
0

Posledni dobou to vypadá, že nás vedoucí týmy chtějí udržet v napětí až do posledního kola. Konkrétně vedoucí tým z Humpolce podal ve vloženém kole nemastný výkon v Jemnicku, prohrál bez vstřelené branky a dovolil svému soupeři bodově se přiblížit. Dnes je navíc nečekal jednoduchý souboj na hřišti v pohodě hrajících Moravských Budějovic. Ty v tomto souboji nakonec ukázali, že jejich postavení poměrně vysoko v tabulce není náhoda a zdolali lídra 1:0. Anglický týden se tak domácím nadmíru vydařil, když po vítězství ve Ždírci si Budějovice připsali plný počet bodů proti Přibyslavi i Humpolci!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první patnáctiminutovce bylo rušno před brankou hostí - hostující obranu prověřoval
zejména Kopeček dlouhými auty. Z tohoto úvodního tlaku šli do také domácí do vedení - v 17. Minutě rozehrál trestný kop Máca a  na vzdálenější tyči míč tečoval tělem O. Busta a přehodil hostujícího brankáře 1:0. Ve 26. minutě se musel předvést gólman domácích Klouda při tutovce J. Pikla. O dvě minuty později kroutil rohový kop opět Pikl přímo do branky, ale Klouda míč s námahou vyškrábl nad břevno. To bylo z větších šancí v prvním vše, a tak šli do kabin spokojenější domácí

Úvod druhého poločasu byl v režii hostí, ale bez vyložených šancí. Naopak pojistkovou branku mohli dát domácí po hodině hry. To ve středu hřiště ukořistil míč O. Busta a nahrál doleva na úplně volného Švandu. Jeho střela však pouze orazítkovala břevno. Další snaha hostí s přibývajícími minutami byla stále křečovitější a tak budějovičtí zvítězili 1:0 a obrali vedoucí tým o všechny body. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Soupeř měl opticky asi více ze hry, ale nám poslední dobou výborně funguje obrana, takže jsme si vše pohlídali a sami s trochou štěstí rozhodli. Těší mě, že to v posledních kolech aspirantům na postup komplikujeme.

AFC Humpolec
Ján Kubík ,trenér Humpolce: Již tak početná marodka se nám rozrostla o další opory. To vše v nejméně vhodný moment a navíc nám není nakloněno ani štěstí. Ale pořád je ve hře 6 bodů a my zatím půjdeme až do konce!



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] (89. D. Šibor [-] ) - V. Novotný [-] , M. Procházka [-] , K. Busta [-] , L. Stehlík [-] - R. Švanda [-] (54. M. Pařízek [-] ) , T. Kopeček [-] , O. Busta [-] , V. Dušek [-] - J. Šplíchal [-] , M. Máca [-] (86. P. Benda [-] )

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - P. Honzárek [-] , T. Kopic [-] , D. Procházka [-] , D. Alt [-] - J. Paťha [-] , L. Bláha [-] , J. Pikl [-] , J. Skryja [-] - M. Kratochvíl [-] , R. Dalík [-] (77. A. Beránek [-] )

Hráči zápasu: M. Máca , O. Busta - D. Alt .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.