Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř rozhodla o svém vítězství v první desetiminutovce


0

V regionálním derby se utkali o špičku přeboru bojující domácí a ne zcela zachráněná Přibyslav Body tedy potřebovali oba týmy, ale nakonec se z nich radovali po hráči domácí Chotěboře, která tak nadále pronásleduje vedoucí duo Humpolec - Ždírec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání rozhodl jeho začátek. Za šest minut dali domácí dvě branky. Nejprve se prosadil středem obrany Hanousek a chvíli na to přidal druhý gól, svůj první v utkání, Jiří Hlaváček. Domácí to uklidnilo, ale zápasu to spíše uškodilo. Středeční vložené kolo sebralo týmům dost sil a když přidal po půlhodině třetí branku opět Jiří Hlaváček bylo rozhodnuto. Poté, byť se hosté snažili a nebyli horším týmem, zápas upadl do hlubokého průměru.

Druhá půle změnu nepřinesla, hosté se sice snažili ale Chotěboř si vše pohlídala. Jen kosmeticky upravil výsledek dorážkou v 78. minutě hostující Žalud. Domácí získali tři body a důležité vítězství, ale diváci se tentokrát asi moc nepobavili.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural, trenér FC Chotěboř: Chtěli jsme zvítězit a připsat si tři body. To se povedlo. Ale kromě dobrého vstupu do zápasu jsem moc pozitiv neviděl. Květen byl náročný, přidaly se k tomu nějaké absence, proto jsme rádi, že jsme se udrželi de facto do konce soutěže v přímém boji o špičku. "

SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér Přibyslavi: Řekli jsme si, že si pohlídáme úvod a začneme lépe než poslední kola. Ale mě z neznámých důvodů jsme začali úplně opačně a v desáté minutě bylo vymalováno. Pak už to Chotěboř dovedla k vítězství.



Sestavy


FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - L. Filipský [-] , M. Čáp [-] , R. Odvářka [-] - J. Hlaváček [-] , M. Somerauer [-] , J. Kaplan [-] , O. Bělovský [-] - P. Hanousek [-] , M. Koutný [-] , J. Ondráček [-]

SK Přibyslav
A. Sybera [-] - R. Musil [-] , T. Musil [-] , M. Strašil [-] , J. Flekal [-] - M. Ondra [-] , L. Vykoukal [-] , M. Krčál [-] , J. Vopršal [-] - L. Adamec [-] , P. Sodomka [-]

Hráči zápasu: M. Somerauer , J. Hlaváček - J. Žalud .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.