4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

28.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Humpolce až do samého konce


Branky


16. Š. Czucz , 18. J. Rygl , 47. J. Rygl , 49. M. Neumann - 40. T. Jeřábek , 52. R. Dalík
0

Humpolec si domácí prohrou s Třeští nařízl postupovou větev a před dnešním zápasem tak musel čekat na zaváhání soupeřů. Jenže navíc potřeboval i vyhrát, což se při jeho současné formě ukázalo nakonec jako kámen úrazu. Po nervózním výkonu v Jaroměřicích prohrál 4:2 a obsadil nakonec až 4. příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po oťukávacích čtvrhodině se gólově osmělili domácí, a to hned dvakrát. Nejprve se v16. minutě Š. Czucz elegentně zbavil obránce a ranou na zadní tyč otevřel skóre. Hned za dvě minuty utekl D. Hověz, odcentroval a přes Czucze se míč dostal k Jiřímu Ryglovi, který zavěsil do šibenice - 2:0. Hosté byli v útlumu, k první větší příležitosti se propracovali až po půlhodině hry, kdy po rohu trefili břevno. Přesto se však dočkali snížení. Ve 40. minutě se po centru z křídla odrazil míč k volnému J. Jeřábkovi a ten upravil na poločasových 1:2.

Hosté se zkraje 2. půle zkoncentrovali a pomýšleli na zvrat v utkání. Jenže vítr z plachet jim sebraly dvě slepené branky domácích. Nejdříve se ve 47. minutě dostal ke sraženému míči J. Rygl s svojí druhou brankou vrátil domácím dvougólový náskok. A hned dvě minuty nato se uvolnil agilní Czucz, poslal balón centrem před bránu a tam nejvýše vyskočil M. Neumann - 4:1 a tvrdé K.O pro Humpolec. Ten sice ještě snížil, v 54. minutě uklidil R. Dalík přízemní centr do brány, ale znervozněl, začal diskutovat a vykoledoval si červenou kartu. Jmenovitě již vystřídavší J. Paťha. Závěr si i přes několik závarů domácí pohlídali a definitivně tak pohřbili divizní ambice Humpolce.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Dokázali jsme v první půli dvakrát udeřit, na což soupeř ještě odpověděl snížením, ale ty dva slepené góly z úvodu 2. půle soupeře psychicky srazil. Výhra nad Humpolcem je cenná.

AFC Humpolec
Ján Kubík, trenér Humpolce: Zápas se nám totálně nepovedl, hráči v tak důležité chvíli nehráli vůbec soustředěně. Je to asi i hodně o únavě, jsme rád, že je konec soutěže..



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , M. Křivánek [-] , J. Urbánek [-] - M. Svoboda [-] (46. J. Kopečný [-] ) , M. Neumann [-] , T. Holoubek [-] (80. Z. Nykrmajer [-] ) , D. Hověz [-] - Š. Czucz [-] , J. Rygl [-] (90. F. Pisk [-] )

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - T. Jeřábek [-] , D. Alt [-] , D. Procházka [-] , R. Nermut [-] - T. Kopic [-] , L. Bláha [-] (53. M. Podoba [-] ) , M. Kratochvíl [-] , J. Paťha [-] (56. J. Skryja [-] ) - M. Kratochvíl [-] , R. Dalík [-]

ČK: 58. J. Paťha .
Hráči zápasu: J. Rygl , J. Urbánek .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.