3:1
(1:1)
38. P. Kafka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tis nemá záchranu ve svých rukách


Branky


0

Posílený Tis B stále ještě nemá v boji záchranu vyhráno. V posledním kole v Keřkově musí vyhrát spoléhat na to, že Česká Bělá prohraje. Sobíňov už může být v klidu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se hrál za mírné převahy domácích. Až v 17. minutě zahrozili hosté brejkem. Míč skončil na tyči domácí branky. Ve 30. minutě se už měnilo skóre. To se trefil domácí Šoupal hlavou. Běžela 38. minuta, kdy se po nedomluvě dvou domácích hráčů dostal k míči Kafka a bezpečně vyrovnal 1:1.
Ve druhém poločase domácí přidali trochu na obrátkách. V 56. minutě domácí Vacek ukázal důraz na míči a zvýšil na 2:1. Poté měli tři vyložené šance hosté. Dvě skončili vedle branky a ta třetí byla dokonce nařízená penalta. Jenže Kafka trefil tyč a dorážku vystihl domácí brankář, který míč tečoval nohou mimo branku. V 75. minutě se dostal k míči kanonýr Miřátský, pro něhož nebyl problém uklidit míč do branky 3:1. Před koncem zápasu se blýskl dvěma voleji Novotný bohužel bez gólového efektu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tis B
Vladimír Karlík, vedoucí mužstva Tisu B: „Rezervě vypomohli hráči A - týmu. Na zápase to bylo vidět.“

TJ Sokol Sobíňov
Pavel Kafka, hráč Sobíňova: „V prvním poločase jsme hráli zřejmě s posílenou rezervou Tisu vyrovnanou partii. Z mnoha šancí jsme se ale trefili jen jednou. Po poločase jsme dostali po deseti minutách rychlý a zbytečný gól, po nedůrazu před naším velkým vápnem. Asi rozhodující okamžik přišel v 70. minutě, kdy jsem já trefil pouze tyč z penalty a ani z dorážky jsme nedokázali trefit branku. Domácí pak dali v 75. minutě třetí branku a bylo hotovo. Mohli jsme uhrát alespoň bod, ale je škoda našich nevyužitých šancí.“



Sestavy


TJ Tis B
J. Sojka [-] - V. Mareš [-] , P. Karlík [-] (46. J. Miřátský [-] ) , J. Bárta [-] , P. Benák [-] - M. Kozlík [-] (23. J. Pipek [-] ) , J. Novotný st. [-] , J. Šoupal [-] (46. P. Šidlák [-] ) , P. Uhlíř [-] - T. Vacek [-] , V. Kafka [-]

TJ Sokol Sobíňov
Z. Wasserbauer [-] - D. Říčan [-] , M. Vopršal [-] , V. Starý [-] , T. Štěrba [-] - P. Kafka [-] , T. Zrzavý [-] (86. I. Koutník [-] ) , M. Hochman [-] , J. Pilař [-] - O. Vopršal [-] , O. Koubek [-] (60. J. Petruželka [-] )

Hráči zápasu: Z. Wasserbauer .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.