M. Hüttner 8. (p.)
V. Dudla 50.
2:1
(1:1)
25. M. Homer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna stále čeká na první jarní výhru, v Loučovicích neuspěla


Branky


8. M. Hüttner (p.) , 50. V. Dudla - 25. M. Homer
30

 

Hosté dorazili k utkání už i s Ohnsorgem, který pykal za červenou kartu z prvního jarního kola. Domácí chtěli po nepříliš povedeném vstupu do jarní části naplno bodovat. To se jim povedlo a nadechli se k lepším zítřkům.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól brankáře Hüttnera z pokutového kopu

 

Domácí začali v dobrém tempu a byli lepším týmem. V 8. minutě se uvolnil po levé straně Šíma, hostující obránce ho fauloval a kopal se pokutový kop. K němu si doběhl domácí brankář Hüttner a s přehledem otevřel skóre – 1:0. Do 20. minuty jako by byl na hřišti jeden tým. Poté se ale hra začala vyrovnávat a Zlatá Koruna vystrčila růžky. Domácí opět začali chybovat ve středu hřiště a dávali mnoho možností hostům k přechodům do rychlých protiútoků. Jeden z nich dokázali využít. Fuciman unikl po levé straně, předložil do vápna nabídku na Homera a ten věděl, co s míčem – 1:1. Hosté stále těžili ze ztrát Loučovic a byli hodně nebezpeční. Své šance ale proměnit nedokázali, takže se do šaten odcházelo za vyrovnaného stavu.

 

Dudla vystřelil první jarní vítězství

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí lépe organizovaní v obraně. Nepouštěli hosty do brejkových situací a hrálo se spíše ve středu hřiště. Ne příliš atraktivní hra pro diváky. V 50. minutě udeřili domácí podruhé. Z rohového kopu se dostal míč k volnému Ardóvi, jeho pokus odrazila hostující obrana pouze na malé vápno, kde číhal Dudla a prostřelil brankáře Schwarze – 2:1. Zlatá Koruna nic nevzdávala a začala zlobit Loučovice. Své šance neproměnila, buďto ztroskotala na obraně nebo na kapitánovi Hüttnerovi, který dnes měl opravdu svůj den a „zamknul“ svou svatyni. Nejvíce domácím zatrnulo v 92. minutě, kdy po centru hlavičkoval kapitán Zayml a na zadní tyči chyběl půl krok Homerovi k vyrovnání. Zlatá Koruna tak stále čeká na první jarní výhru, zabrat musí v příštím kole proti Frymburku. Vltavan se výhry dočkal a na hřiště Nové Vsi-Brlohu pojede v lepší náladě.

 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Zápas byl bojovný, neměl tolik kvality. Snad nás vítězství nakopne k lepším zápasům. Nejde nám přechod do útoku, potom nás to stojí mnoho sil se vracet. Kluci to odmakali. Pochválím opět Hüttnera se Šímou.

SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Pro nás v důležitém utkání jsme podali zatím nejlepší jarní výkon. Hodně nám pomohl návrat vykartovaného Ohnsorga. Utkání jsme vyhráli na chyby v obraně a neproměněné šance, které nás mohou v konečném součtu mrzet. Hráli jsem to, co jsme si řekli, kluci bojovali i v nepříznivé konstelaci, ale domácí svatyně byla zakletá až do 90. minuty. Domácí od 70. minuty fyzicky odpadli, ale my jsme nedokázali překonat vynikajícího Hüttnera v jejich brance a obětavé domácí zadáky. Výsledek mě mrzí, myslím, že jsme zápas mohli, i přes chyby, zvrátit v náš prospěch. Hráčem utkání volím domácího gólmana Martina Hüttnera, který nám navíc dal gól z penalty. Za náš tým pak Housku a Steinochera. Pozitivem pro mě je, že jdeme herně nahoru a Loučovicím jsme byli víc jak rovnocenným soupeřem. Na závěr za celý náš tým velká pochvala správci domácího hřiště, protože hrací plocha měla skutečně prvoligové parametry!



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Matulík [-] - J. Černý [-] - L. Ardó [-] - M. Šíma [-] , R. Karták [-] (88. V. Matulík [-] ) , M. Koutský [-] , J. Žák [-] , V. Dudla [-] , L. Sojka [-] (59. J. Zbořil [-] ) , J. Fejtek [-] (46. J. Toth [-] )

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - Z. Adamíček [-] , M. Štěpánek [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , V. Ohnsorg [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , D. Steinocher [-] , J. Houska [-] , O. Liška [-]

ŽK: 65. L. Ardó , 77. M. Koutský , 84. J. Černý - 11. P. Zayml , 65. O. Liška .
Hráči zápasu: M. Hüttner , M. Šíma - D. Steinocher , J. Houska .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Zabilka Luboš - DIMITROV Nikolaj, PÍCHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Husa

Expert: Eduard Janeček
Tip experta: remíza

Zlatá Koruna na jaře ještě nevyhrála a z Loučovic si odveze po bojovném výkonu bod. Tipuji 1:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích