Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň díky dvěma gólům Kovaříka přehrála Volyni


Branky


23

Volyně hraje ve středu tabulky, zato Dříteň ještě musí bojovat o záchranu a v zápase proti Volyni hrála opravdu dobře, ze zabezpečené obrany, a navíc se jí dařilo i střelecky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moudrý otevřel skóre

Podle pohledu tabulky to měl být vyrovnaný zápas, ve kterém by měli mít domácí lehce navrch. Ostatně tomu tak v první polovině zápasu bylo, Volyně místy Dříteň hodně přehrávala, ale hostující obrana byla vždy pozorná a jejich útok nebezpečný. Nakonec první poločas skončil lépe pro Dříteň, která se po gólu Josefa Moudrého dostala ve 28. minutě do vedení. To jim vydrželo až do konce poločasu.

Tokár s Tomášem Kovaříkem po dvou gólech

Domácí nastoupili do druhého poločasu ještě zarputileji a přidali na agresivitě, s tím se Dříteň ale vyrovnala a dostala se do dvoubrankového vedení po gólu Lukáš Koudelky. V posledních zápasech nejlepší střelec Volyně Patrik Tokár dostal domácí zpátky do zápasu gólem z 60. minuty. Na to hosté odpověděli dvěma góly Tomáše Kovaříka – 1:4. Konečnou podobu výsledku dal volyňský mladý útočník Patrik Tokár – 2:4. Dříteň si tak připisuje důležité tři body, které znamenají záchranu.



Ohlasy k zápasu



TJ Dříteň
Tomáš Kovařík, hráč: Přijeli jsme do Volyně s tím, že by bod byl dobrý. V konečném součtu máme tři. Volyně je nepříjemný soupeř, šance měli nedali, dohrávají souboje kolikrát nesmyslně. Opravdu nesmyslně, zezadu, na kolena, měli by začít brát Xanax nebo Neurol, jinak ve hře byly momenty, kdy nás přehrávali, ale udrželi jsme to. Několikrát nás podržel Leblík. Nějaké šance jsme měli ale poločas byl 1:0. Pro nás příznivý stav. Přidali jsme další góly po hezkých akcích. Myslím si, že kdybychom tahle hráli od začátku soutěže tak jsme někde jinde a nebojujeme o záchranu.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Neumitka [-] (83. P. Pubal [-] ) , P. Temňák [-] , P. Hájek [-] , L. Pasler [-] , L. Novotný [-] (70. M. Nový [-] ) , R. Prihara [-] , M. Malina [-] , J. Kubeš [-] , J. Brabec [-] , P. Tokár [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - J. Moudrý [-] (90. F. Hošek [-] ) , L. Koudelka [-] (82. L. Pfeffer [-] ) , J. Vanda [-] , M. Strapáč [-] , M. Werner [-] , M. Pojer [-] , T. Kovařík [-] (85. J. Klimeš [-] ) , P. Švejda [-] (90. J. Bláha [-] ) , M. Kovařík [-] , M. Kovařík [-]

ŽK: 35. P. Hájek , 45. P. Tokár , 74. J. Brabec - 42. J. Vanda , 45. M. Pojer , 75. M. Strapáč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novák Roman - ŠKUTHAN Jaroslav, ZÁBRANSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Smejkal
Tip experta: remíza

Ve Volyni vyhrávají domácí, ale bod snad uhrají hostí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza