1:1
(1:0)
92. V. Dohonyi (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior sahal po třech bodech, Hoštice zachránil Dohonyi


Branky


38. E. Košek - 92. V. Dohonyi (p.)
25

Sobotní odpoledne uvítalo fotbalové utkání také ve Strakonicích, kde došlo na souboj týmů, které na jaře hledají formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta v závěru

Zápas v areálu na Křemelce nabídl pouze dvě branky, po jedné na každé straně. Hosté v úvodu utkání nevyužili své šance, které zlikvidoval brankář Winter, a tak musel přijít zákonitě trest. Ve 38. minutě se míč dostal na kopačky Eduarda Koška, který neváhal a vyslal na brankáře Vlka nechytatelnou ránu, která se zastavila až o brankovou síť. 

Domácí jednobrankový náskok odolával až do samotného závěru, ve kterém se hosté dočkali pokutového kopu, který zavinil ke smůle domácích střídající Kratochvíl. Tíhu okamžiku na sebe vzal Václav Dohonyi, který zachoval chladnou hlavu, překonal parádně chytajícího Wintera a rozradostnil hostující příznivce.

Junior tak nakonec ztratil vítězství v posledních minutách a nakonec bere pouze bod za remízu 1:1 se Střelskými Hošticemi.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Tento zápas se mi těžko hodnotí. Hráli jsme ze zabezpečené obrany a soupeř se do nás nemohl dostat. V prvním poločase dal nádherný gól Košek. Z mého pohledu to byl náš nejlepší zápas. Bohužel přišla v 92 minutě pro mě nepochopitelná penalta a ztratili jsme dva body.

TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Zápas dvou týmů, které zatím jarní část nezastihla v dobrém rozpoložení jsme začali dobře. Bohužel jsme si opět nedokázali poradit se zakončením a když už se nám to podařilo byl proti domácí brankář Winter. I v tomto utkání jsme se přesvědčili o rčení nedáš dostaneš. Naše šance zůstali nevyužity a domácí nás potrestali. Pěkná střela Koška zpoza vápna skončila za zády Vlka. Do druhé půle jsme šli s odhodláním zápas otočit. Měli jsme převahu, ale proti zvratu byl výborný Winter. Když už to vypadalo, že že Strakonic odjedeme s prázdnou přišel náš roh a kulturní vystoupení domácího hráče Kratochvíla. Nejprve 2x nesmyslně upadl předstírajíc atak našeho hráče, u rozhodčího však nepochodil. Po rozehrání rohu se však ataku dopustil on a rozhodčí který jeho počin bedlivě sledoval odpískal pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Dohonyi. Nervózní a vyhecovaný závěr už nic dalšího nepřinesl a tak jsme si připsali alespoň bod. Za předvedenou hru myslím zasloužený



Sestavy


FK Junior Strakonice B
T. Winter [-] - M. Boukalík [-] , L. Duba [-] , J. Benedikt [-] , Š. Vondrák [-] (86. Š. Přib [-] ) , L. Šimák [-] , O. Bambásek [-] , D. Šefčík [-] (75. R. Novák [-] ) , J. Baloušek [-] , E. Košek [-] , O. Kafka [-] (68. P. Kratochvíl [-] )

TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - O. Koudelka [-] , D. Šperl [-] , V. Hozman [-] , J. Strnad [-] (46. P. Zídek [-] ) - K. Heřman [-] , P. Hlava [-] , V. Dohonyi [-] , M. Kokrda [-] - P. Rejšek [-] , V. Křivanec [-] -

ŽK: 56. M. Boukalík - 56. P. Rejšek , 56. V. Dohonyi , 74. M. Kokrda , 74. K. Heřman .
Hráči zápasu: T. Winter .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVARC Alois - MAREK Vladimír, MOUDRÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jiří Raba
Tip experta: výhra domácích

Oba dva týmy na jaře nemají oslnivou formu. Strakonice už v minulém kole nasadili několik hráčů A-týmu a v tomto zápasu se počet určitě navýší, aby se vyhnuli případným záchranářským starostem. Tipuji 3:1.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté neztráceji naději k boji o postup a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích