1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy vezou z Chlístova jeden bod


Branky


11

V Chlístově se hostující Výčapy dočkaly jednoho bodu za remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V prvním mistrovském utkání jarní části soutěže na domácím hřišti přivítal Chlístov soupeře z Výčap. V prvním poločase se hrál vyrovnaný bojovný zápas. Obě mužstva si vypracovala několik brankových příležitostí. Hráči v zakončení byli ve většině případů nepřesní a pokud již zakončení směřovalo na branku, tak oba brankaři byli bezchybní a vše s přehledem likvidovali. Do kabin se šlo tedy za bezbrankového stavu.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do druhého poločasu vstoupili domácí lépe jako hosté a úvodní minuty měli pod kontrolou. V probíhající 56. minutě zahrával volný přímý kop ze vzdálenosti pětadvaceti metrů Roman Hruška, který vyslal projektil na soupeřovu branku. Golman hostů stačil tuto ránu pouze vyrazit a na dorážku dobíhajícího Ladislava Hrbáčka již byl krátký. Domácí šli tedy do vedení 1:0. Po této brance hosté přidali na obrátkách a opět srovnali tempo hry. Vytvořili si také několik brankových příležitostí, kdy Jiří Mastný musel vytáhnout nejeden bravurní zákrok. Iniciativa hostí se vyplatila v 66. minutě, kdy na levé straně se zmocnil míče Libor Loucký, zatáhl míč do vápna, prošel kolem třech domácích hráčů a přesnou střelou na vzdálenější tyč srovnal skóre na 1:1. Od této chvíle byly opět vidět šance na obou stranách, ale diváci se již žádné branky nedočkali. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Vzhledem k průběhu utkání byla dělba bodů spravedlivá. Zápas poskytl k vidění po jedné brance na obou stranách, obě mužstva si vypracovala několik slibných brankových příležitostí, oba brankaři předvedli několik oku lahodících zákroků a na obou stranách také při zakončení zvonily břevna a tyče.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Mastný [-] - Z. Nováček [-] (83. M. Granát [-] ) , L. Hrbáček [-] , D. Brestovský [-] , J. Uhlíř [-] - L. Smolík [-] , M. Kovář [-] , K. Kocmánek [-] (78. M. Patočka [-] ) , M. Rygl [-] - R. Hruška [-] , M. Svoboda [-] -

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - M. Semerád [-] , L. Kašpárek [-] (63. T. Matoušek [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (84. J. Vrchota [-] ) , M. Semerád [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] (65. L. Loucký [-] ) , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-]

ŽK: 32. L. Kašpárek .
Hráči zápasu: L. Hrbáček - L. Jeleček .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - BRADA Tomáš, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: výhra hostů

Sice Hruška vsítí opět branku, ale na Výčapy to stačit nebude.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů