Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka Humpolce si upevnila první místo


Branky


1

Juniorka Humpolce na umělé trávě vyzvala další z týmu z vrchní části tabulky Pohled. A přestože brzo prohrávala, nakonec zápas otočila a upevnila si první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolec zvrátil vedení na svoji stranu

Humpolečtí vyzvali v 15. kole na domácí půdě čtvrtý Pohled a do utkání šla s cílem upevnit si první místo před dotírajícími Štoky. Ale domácí do utkání nevstoupili nejlépe, ba naopak lepším týmem prvních patnáct minut byl tým hostů. Pohled pasivitu domácích potrestal vedoucí brankou, kterou vstřelil již v 8. minutě hostující Pavel Rérych a hosté šli do vedení - 0:1. Pak se ale domácí zlepšili, zpřesnili hru a dokázali hráče hostí dostat pod tlak, z kterého také do poločasu vyplynuly tři branky. Nejprve v 21. minutě vyrovnal domácí kapitán Adam Beránek po přihrávce od Kubíčka - 1:1, nedlouho na to, v 27. minuě, zvrátil vedení na stranu Humpolce z přímého kopu Jakub Prokop - 2:1 a těsně před odchodem do šaten Filip Kubíček z dorážky zdvojnásobil náskok domácích a upravil na 3:1. To rozdíl ale mohl být ještě mnohem větší, jenže Kubíček v šanci nastřelil tyč a Žatečkovou gólovou střelu zablokoval hostující obránce.

Další obrat se nekonal

Druhý poločas začal domácí Humpolec opět tlakem, ale gólové šance Beránka, Žatečky, Benáčka a Kubíčka zlikvidoval hostující gólman nebo blokující obránci hostů. To hosté proměňovali své šance dokonale, v 61. minutě snížil na rozdíl jediného gólu z rychlého brejku svým druhým gólem v zápase Pavel Rérych - 3:2. Najednou se domácí museli začít strachovat o výsledek. To jim ale netrvalo dlouho, protože necelých sedm minut na to odpověděl zkušený Jakub Paťha, který chytře obstřelil obránce i brankáře hostů a přinesl tak klid do řad domácích borců - 4:2. Pak již domácí nepřipustili žádné zaváhání a utkání se odehrálo v jejich režii.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér: Vstup do utkání jsme neměli dobrý a brzy jsme inkasovali, ale nakonec si domácí juniorka vítězství zasloužila velmi dobrým výkonem proti zkušeným hráčům z Pohledu.




Sestavy


AFC Humpolec B
M. Páša [-] - T. Doležal [-] , J. Prokop [-] , J. Málek [-] , P. Fikar [-] - F. Kubíček [9.0] , J. Benáček [-] , D. Maršík [-] (46. Š. Eremka [-] ) , J. Žatečka [-] , J. Paťha [-] - A. Beránek [-] -

TJ Sokol Pohled
J. Růžička [8.0] - V. Pospíchal [-] - P. Siebenbürger [-] , M. Sobotka [-] , M. Sobotka [-] , P. Rérych [-] (82. J. Miřátský [-] ) , P. Slanař [-] , V. Gruber [-] , T. Šnobl [-] (71. L. Venc [-] ) , J. Hospodka [-] , L. Hospodka [-] (77. J. Moučka [-] )

ŽK: 62. J. Prokop .
Hráči zápasu: J. Paťha , F. Kubíček - P. Rérych , J. Růžička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLIŽ Emil - ŠIMEK Milan, ŠŤASTNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - SLIŽ Emil: 6
Výkon domácích - AFC Humpolec B: 8
Výkon hostů - TJ Sokol Pohled: 7
Hodnocení hráčů - domácí: Filip Kubíček - 9,
Hodnocení hráčů - hosté: Jan Růžička - 8,