Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

9.0

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

1.0

Stařeč obrala o body Rapotice


Branky


85. M. Pysk - 66. Z. Mucha
29

Rapotice přijely na půdu rozjeté Starče. Po hodině hry se sice dostali do vedení, ale domácí i v deseti dokázali srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Ve Starči se utkaly týmy, kterým se na jaře daří. Od Rapotic se to čekalo, ale domácí nepřestávají překvapovat.

 

Od začátku se hrála vyrovnaná partie a žádný tým si nevytvořil trvalejší převahu. Hosté byli lepší kombinačně ve středu hřiště, ale hrozili převážně jen z rohů a standardních situací. Když se už dostávali do vápna Starče, tak domácí jejich pokusy zblokovali nebo Rapoticím chyběla přesnost. Aktivní byl přdevším Škorpík, ale jeho akcím chyběla lepší finální fáze. Domácí sice neměli tak často míč na kopačkách, ale jejich akce v první půli byly nebezpečnější. Žádnou z nich však neodtáhli do konce, a tak poločas skončil bez branek.

 

Domácí v závěru srovnali

Druhý poločas začal opět vyrovnaně, ale na rozdíl od první půlky se začali rodit šance. V 53. minutě byl Bříza sám před gólmanem Tomášem Lašem, obdobně jako za tři minuty Strouha. Hostující brankář však šance skvěle zlikvidoval. Nástup domácích otupilo nešťastné nezaviněné zranění hostujícího Jana Illka. Po nucené pauze sice ještě Tomek sám před brankářem opět neproměnil, ale hosté se začali dostávat znovu do hry. Stále však hrozili převážně po standardních situací. Z jedné takové padl první gól zápasu, když se trefil Zdeněk Mucha - 0:1. To už hráli domácí v deseti, když byl vyloučen Marek Vodička. I v deseti si po chybě obrany domácí vytvořili tutovku, ale Bříza opět sám před brankářem selhal. Několik nadějných průniků předvedl Ježek, ale zakončit již nedokázal. Vyrovnání bylo více jak šťastné, Pysk rozehrával standardku téměř z poloviny hřiště, míč přetáhl až k brankáři, který míč propustil přes ruce až do branky - 1:1. Poté ještě Rapotice vytvořily velký tlak, ale domácí ho ustáli a získali bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Dělbu bodů vidím jako spravedlivé vyjádření toho, co se na hřišti dělo. Soupeř byl lepší v držení míče a kombinačně, my jsme zase byli nebezpečnější a vypracovali si více gólových příležitostí. Mužstvo musím pochválit především za bojovnost a defenzivní činnost, ani nejlepší střelec soutěže se za celý zápas nedokázal prosadit. Škoda jen vyloučení Marka Vodičky, bude nám minimálně příští zápas chybět.

FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): Z naší strany šlo o nepovedený zápas. V první půli jsme sice měli několik náznaků šancí, ale žádnou stoprocentní příležitost, ale ani domácí neměli vážnou šanci. Ve druhé půli šel náš výkon ještě dolů. Srážela nás jednoduché chyby v kombinaci a zbytečné ztráty míče. Přesto v naší hře byla bojovnost a viditelná snaha hráčů s výkonem něco udělat. Bohužel technické a taktické chyby nakonec převážily a nevyvaroval se jich žádný hráč. Po vyloučení jsme se dostali do vedení díky důrazu Zdeňka Muchy, ale hru proti deseti jsme nezvládali. Soupeř byl nebezpečnější a po našich chybách se dostával do šancí, kde nás podržel skvělými zákroky brankář Laš. I ten si však vybral slabší chvilku, v závěru chyboval a domácí vyrovnali. I přes to, že jsme se ujali vedení a hráli proti deseti, tak bod je pro nás ziskem. Kaňkou zápasu je však vážné zranění Honzy Illka, který utrpěl zlomeninu. Honzovi přejeme hodně sil a brzký návrat na trávníky.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] , R. Ježek [-] , M. Kaňka [-] , F. Strouha [-] (90. V. Smejkal [-] ) , D. Tomek [-] , L. Lauš [-] , O. Dvořák [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , Z. Mucha [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , J. Illek [-] (59. P. Opálka [-] ) , P. Matoušek [-] , M. Škorpík [-] , R. Valsa [-] , T. Švarc [-]

ŽK: 29. M. Vodička - 40. J. Illek . ČK: 64. M. Vodička .
Hráči zápasu: M. Pysk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - BRADA Tomáš, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč
Hodnocení úrovně zápasu: 4
Rozhodčí - SVOBODA Ladislav: 3
Občerstvení - nápoje: 9
Hrací plocha: 7
Zázemí: 1
Výkon domácích - TJ Sokol Stařeč: 3
Výkon hostů - FC Rapotice: 4
Hráč utkání - hosté: Jan Matoušek
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domaci navazou na jarni formu a prekazi hostum bodovou linii

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radek Smejkal
Tip experta: remíza

Stařeč x Rapotice - 0

Stařeč se obdivuhodně zvedla po špatném podzimu a pravidelně sbírá body, což ji vyneslo do středu tabulky. Rapotice si jdou za postupem a na čele mají luxusní náskok. Myslím si, že by se mohla zrodit remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů