5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně stačila jen poločas a poté si odvezla výprask


Branky


36. T. Kisza (p.) , 53. L. Teofil , 61. A. Liberda , 69. L. Teofil , 78. R. Badura
5

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas zápasu nenasvědčoval tomu, že jde o derby. Hra neměla příliš tempo a oba týmy dělaly spoustu nepřesností. Oproti duelu s Libhoští jsme se ani nedostávali do šancí a tak se diváci příliš nebavili. Vendryně ukázala, že jim sice nechybí odhodlání,kvalita už ale ano. Skóre se tak měnilo až v 36´. Lukáš Teofil se dostal do vápna a byl zezadu sražen k zemi a následoval pokutový kop, který s přehledem proměnil Kisza.

Co se nedařilo v poločase prvním, začalo se dařit v tom druhém. Hned po osmi minutách se totiž dostal ke koncovce zblízka Lukáš Teofil a přidal klid na naše kopačky. Vendryně postupně kondičně odpadávala a bylo jen otázkou času kdy odejdou úplně. Po hodině hrymohli hosté přeci jen snížit, ale hlavička jejich hráče skončila těsně vedle naší branky. A proto se měnilo skóre na straně druhé, kdy z pravé strany odcentroval Pěla a Liberda z blízka donesl míč do branky na hrudi. O Deset minut později se podruhé v duelu prosadil L.Teofil, využil skvělé práce Rusze, který se proháčkoval do vápna z levé strany a poslal před branku přesnou přihrávku. Skóre duelu uzavřel dvanáct minut před koncem střídající Badura, ten dostal na hranici šestnáctky přesný míč, otočil se s ním a střelou k tyči nedal brankáři hostů šanci.

Naši hráči tak neprohráli již osm zápasů v řadě, prodloužit tuto serii se pokusí v sobotu 26.5. na hřišti Hrabové.



Více zde: http://www.fotbal-bystrice.cz/news/vendryne-stacilo-jen-polocas-a-pote-si-odvezla-vyprask/



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - I. Martinčík [-] , F. Buryan [-] , B. Krezelok [-] , M. Teofil [-] , T. Kisza [-] (70. R. Badura [-] ) , M. Pěla [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , L. Teofil [-] , A. Liberda [-]

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - B. Hulboj [-] , D. Sikora [-] (81. A. Palik [-] ) - M. Hulboj [-] (70. M. Kiedroň [-] ) , J. Pilch [-] - D. Szymczyk [-] - V. Divina [-] , D. Mitrenga [-] (65. D. Neuman [-] ) , T. Guznar [-] , J. Jochymek [-] (79. R. Ťupa [-] ) , M. Fojcik [-]

ŽK: 19. M. Pěla , 43. J. Rusz - 32. J. Pilch , 63. T. Guznar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MORAVEC Roman - TVRDÝ Zbyněk, WAWRZYK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů