4:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice ztratily vedení 0:2


Branky


73. D. Štastný , 76. J. Martikán , 78. M. Brzóska , 89. J. Wodecki (p.) - 25. R. Kozel , 64. K. Biela
4

Málokdy se stává, aby tým vedoucí o dvě branky utkání o dvě branky prohrál. Přesně to se povedlo Václavovicím na půdě petrovického Interu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle vyzněla ve prospěch Václavovic

Do utkání vstoupila obě mužstva aktivně, avšak vyrovnanost utkání podtrhoval fakt, že si ani jeden z týmů nevypracoval žádnou vyloženou příležitost. A tak se do míče opřel ve 25.minutě václavovický Radim Kozel a nenápadnou střelou poprvé změnil skóre - 0:1. Touto akcí víceméně poločas skončil, jelikož se v něm nic zajímavého dál neudálo. Oba týmy bojovaly o každý metr hřiště mezi šestnáctkami.

Nečekaný zvrat utkání

Utkání pokračovalo ve stejném stylu jako skončilo, tedy bojem mezi šestnáctkami. Nicméně v 64.minutě se proháčkoval obranou domácích Biela a zvýšil na 0:2. V tu chvíli by si na domácí vsadil asi málokdo. Václavovice mohly utkání definitivně zlomit o chvíli později, kdy však ale domácí od inkasování zachránilo břevno. To domácí paradoxně nastartovalo k velkolepému obratu. Domácí Petrovic nejprve korigovaly v 73.minutě zásluhou Šťastného na 1:2. O vyrovnání se postaral dalekonosnou ranou Martikán, psala se 76.minuta. O dvě minuty byli hráči Václavovic na ručník. K míči se v 78.minutě dostal Brzóska a nedal brankáři Ometákovi šanci. Během pěti minut se skóre utkání naprosto otočilo v neprospěch hráčů Václavovic a pověstný hřebíček do rakve pak zatloukl v 90.minutě Wodecki z penalty a definitivně tak dokonal obrat v utkání.



Sestavy


TJ Internacionál Petrovice
M. Sztefka [-] - A. Hubáček [-] (60. R. Filipek [-] ) , P. Horák [-] (90. R. Dvořák [-] ) , N. Pulicar [-] , J. Wodecki [-] , J. Martikán [-] , M. Brzóska [-] , J. Piechaczek [-] (67. A. Klus [-] ) , D. Štastný [-] , D. Pawlas [-] (89. K. Hajduk [-] ) , M. Šangala [-]

TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - J. Berta [-] , R. Žižka [-] , R. Ludvík [-] , M. Slíva [-] - F. Holečko [-] , P. Zezulčík [-] , R. Kozel [-] , J. Toman [-] (46. D. Durák [-] ) , O. Habernal [-] - K. Biela [-] (82. L. Vojtek [-] )

ŽK: 24. J. Piechaczek , 80. D. Pawlas , 82. J. Martikán .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - VRANAY Vojtěch, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích