Křižanov se gólově prosadil ve druhém poločase


Branky


59. D. Uhlíř (p.) , 71. P. Bajer , 78. D. Fendrych
34

Svratka nezvládla domácí zápas a podlehla Křižanovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Ve dvacátém kole hostili fotbalisté Svratky Křižanov. Domácí se momentálně potýkají s výkonnostními problémy, zatímco hosté okupují špičku tabulky.

Hned od úvodních chvil se ukázalo, že zcela právem. Svratku především ve středu hřiště přehrávali. První situace, co stojí za zmínku je však břevno, které zazvonilo za zády Bajera po střela domácího Lédla. I na druhé straně za Šmahelem zazvonilo, když se Těšík otočil ve vápně a nastřelil tyčku. Do konce poločasu domácí nedokázali zužitkovat několik brejkových příležitostí a když hostující útočník těsně před pauzou minul odkrytou bránu bylo jasné, že poločas plný příležitostí skončí bez branek.

Křižanov třikrát udeřil

Úvod druhé půle příliš šancí nepřinesl a až v 59. minutě došlo ke změně skóre. Domácí nejprve zahrozili a po akci Makovského chybělo málo, aby z malého vápna zakončoval jeden z domácích útočníků. Balón však ukořistil Bajer, rychle rozehrál a za nějakých 15 vteřin na druhé straně po kombinační akci obchází Těšík domácího brankáře, který ho fauluje a je tu pokutový kop. Ten proměňuje Uhlíř a dostává hosty do vedení. Tato branka hosty uklidnila a zpřesnila už tak dobrou jejich kombinační hru. O dvě branky odskočili v 71. minutě, když Bajer nadvakrát překonal Šmahela a konečnou podobu výsledku dal v 78. minutě z přímého kopu Fendrych. Hosté si zaslouženě odváží tři body a vzhledem k okolnostem v dolních patrech tabulky si naopak domácí touto hrou a tímto výkonem hodně zavařili. 



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojta Šmahel: "Křižanov nás porazil zcela jasně a zaslouženě. Dole se to hodně komplikuje a nás v úterní dohrávce čeká takřka existenční duel v Rozsochách. Pokud se neprobereme směrem dopředu budeme to mít těžké. I dnešní zápas jsme ukázali záblesky pěkných věcích. Pokud však budeme v předfinální fázi a ve vápně tak zbrklí a alibističtí, asi to lepší nebude. Nezbývá, než doufat ve zlepšení."

SK FC Křižanov
Josef Milota: Prvořadě musím pochválit kvalitu hřiště, na kterém se sehrálo velmi hezké utkání. V první půli se hrál fotbal nahoru dolu, na šance jsme vyhráli tak 5:3,ale na tabuli svítilo stále 0:0. Druhá půle začala opatrněji. Domácí měli několik slibných náznaků šancí, ale po jednom takovém jsme vyrazili do brejku a na tři přihrávky se dostali až k domácí brance, kde Vojta Šmahel fauloval M.Těšíka. Z penalty zkušeně zakončil Dan Uhlíř. Zanedlouho šel do uniku Paťa Bajer a na dvakrát vsítil branku. Třetí padl ze standardní situace, kdy se přes zeď prosadil David Fendrych.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - KOCOUR Erik, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - BENEŠ Jiří: 7
Občerstvení - nápoje: 9
Hrací plocha: 9
Zázemí: 9
Výkon domácích - SK Svratka: 4
Výkon hostů - SK FC Křižanov: 7
Hodnocení hráčů - domácí: Martin Ondra - 6, Tomáš Ondra - 5, Marek Musil - 5, Pavel Makovský - 5, Zdeněk Kalina - 4, Přemek Boguaj - 4, Jan Pech - 5, Jakub Řádek - 5, Michal Moučka - 5, Jan Mayer - 4, Petr Štěpánek - 4, Jakub Lédl - 4, Vojtěch Šmahel - 5,
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Vojta Šmahel
Tip experta: výhra domácích

Dvě prohry 1:0 v řadě nás vrátili na zem a jsme v situaci, kdy musíme bodovat. Na Křižanov zahrát umíme, na podzim jsme u nich zvítězili 3:0 a ani loňskou sezónu jsme s nimi neprohráli, tak doufám že to nepřijde nyní. Dávám jedničku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů