Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2018 17:00

33.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Východočeské derby rozhodly až penalty, Chrudim si na čele udržela tříbodový náskok


Branky


15

Chrudim v zápase vedla 3:1 a 4:2, ale domácí se dotáhli. Hattrickem zazářil hostující Lukáš Kopecký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převýšov ztratil vedení, naději mu dal gól do šatny

Ve vloženém 33. kole zajížděli svěřenci trenéra Jirouska na horkou půdu SK Převýšov. Hosté začali kombinací a zatlačili domácí na vlastní polovinu. Paradoxně se domácí ve 3. minutě ubránili dlouhým odkopem, který obrana chrudimských nezachytila a Hynek střelou z hranice šestnáctky otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

Hosté nesložili zbraně a znovu zatlačili soupeře na jeho polovinu. Z tlaku však hosté vytěžili jen několik standardek a střelu, která se však nevešla mezi tři tyče brankáře Dundy. Domácí bojovali a snažili se rozehrávku a postupné útoky Chrudimských eliminovat. Ve 20. minutě zahrávali Chrudimští přímý volný kop. Kopecký trefil zeď a odražený míč vrátil Langr na volného Vodrážku, který z voleje křižnou střelou překonal domácího brankáře - 1:1. Ve 24. minutě po standardní situaci a centru Vavrouše hlavičkoval před branku domácích Drahoš a Kopecký otočil vývoj utkání, když hlavou nedal brankáři Dundovi šanci - 1:2.

 

Ve 33. minutě postupoval sám na obránce Převýšova Vyšehrada Kopecký, obešel ho a křižnou střelo propálil domácího brankáře potřetí - 1:3. Hosté kontrolovali míč a čekali na avizovaný poločasový hvizd. Rozhodčí Paták však nastavil poločas ještě o něco déle a po souboji chrudimského Vodrážky s útočníkem domácích odpískal pro domácí pokutový kop. Ten proměnil Labík a tak se odcházelo do kabin za stavu 2:3 pro Chrudim. 

Kopecký dosáhl na hattrick

 

Druhý poločas začali znovu aktivně hosté. V 50. minutě se po kombinační akci dostal do zakončení Kopecký a pře loboval domácího brankáře - 2:4. Domácí se nechtěli s nepříznivým stavem smířit a po rohovém kopu hlavičkoval jeden z převýšovských těsně vedle Mrázkovy branky. V 55. minutě měl možnost zakončit akci Rybička, ale nepodařilo se mu vystřelit. Následná střela Vavrouše neměla razanci a jen minula domácí branku.

 

V 58. minutě se po rohovém kopu dostal k míči Ptáček. Poslal přetažený centr na zadní tyč, kde byl Drahoš. Domácí brankář a jeden z obránců se dostali do kontaktu s Drahošem, míč se odrazil k Langrovi, který poslal míč do prázdné branky. Současně však rozhodčí Paták odpískal útočný faul a tak gól nemohl platit. Od 60. minuty domácí zjednodušili hru a pouze nakopávali míče za obranu hostí. V 76. minutě zahrávali domácí standardní situaci, ale pouze do zdi. Odražený míč však vrátil před branku domácí Špidlen a neobsazený Doležal hlavou poslal míč k tyči Mrázkovy svatyně - 3:4.

 

Domácí ožili a v 79. minutě po centru z pravé strany trefil hlavou domácí Bastin břevno chrudimské branky. V 85. minutě zahrávali domácí rohový kop, který prošel brankovým územím a nikým neobsazený Bastin hrudí poslal míč za brankovou čáru 4:4. Domácí tak dokázali srovnat dvoubrankové manko. Utkání tak skončilo nefotbalovým výsledkem 4:4.

 

 

 

Brankář Mrázek penalty umí chytat i kopat

V dovednostní soutěži na pokutové kopy byli úspěšnější chrudimští fotbalisté, kteří až v 10. sérii rozhodli o bodu na víc do tabulky ČFL. Rozhodující penaltu proměnil brankář Mrázek, a stanovil tak výhru na PK 7:8 pro chrudimské.

 

zdroj: mfkchrudim.cz



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): "Do utkání s prvním týmem tabulky jsme vstoupili dobře a již ve druhé minutě šli do vedení. Pak ale začala Chrudim ukazovat, proč je v čele tabulky. Zaslouženě utkání otočila na 3:1. V tu chvíli to s námi nevypadalo dobře, naštěstí jsme do poločasu snížili na rozdíl jedné branky. Ve druhém poločase sice zase hosté odskočili na dvoubrankový rozdíl, ale od té chvíle jsme šli za vyrovnáním, za což jsme byli odměněni dvěma brankami. V závěrečných penaltách měli více klidu na kopačkách hostující hráči a proto si odvážejí bod navíc."




Sestavy


SK Převýšov
R. Dunda [-] - J. Špidlen [-] , L. Vyšehrad [-] , J. Černý [-] (85. P. Veselka [-] ) , M. Kosař [-] (83. D. Bareš [-] ) - T. Hynek [-] , P. Novák [-] , T. Labík [-] (64. R. Doležal [-] ) , T. Sedláček [-] (75. J. Věchet [-] ) - D. Živný [-] (59. R. Korba [-] ) , T. Bastin [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - D. Vavrouš [-] (92. P. Tlapák [-] ) , L. Kopecký [-] (81. T. Dostálek [-] ) , J. Krčál [-] , S. Langr [-] , L. Mastík [-] , P. Rybička [-] (87. O. Kesner [-] ) , P. Drahoš [-] , D. Vašulín [-] , M. Ptáček [-] , D. Vodrážka [-]

ŽK: 37. T. Labík , 67. R. Korba .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: PATÁK Michal - DUDA Miroslav, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Štěpán Kacafírek
Tip experta: výhra hostů

Chrudim potvrdí roli favorita a v Převýšově vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů