1:2p.
(0:1)
17. T. Hynek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

27.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Převýšov ve Štěchovicích pálil šance, zápas nakonec skončil stejným výsledkem jako na podzim


Branky


66. L. Novák - 17. T. Hynek
18

Ve vloženém středečním zápase svěřenci trenéra Zbyňka Busty remizovali 1:1 s Vltavínem a stejný výsledek, včetně prohraného penaltového souboje, zopakovali v nedělním zápase s Převýšovem, který vedl trenér Tomáš Hrabík. Hosté byli lepším týmem v prvním poločase, když kromě gólu nevyužili penaltový kop, naopak ve druhém poločase byl lepší domácí tým, který alespoň stihl vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bastin nevyužil pokutový kop

Po úvodním oťukávání se první velký moment odehrál v 10. minutě, když byl v pokutovém území faulován P. Novák a Převýšov získal výhodu pokutového kopu. K jeho exekuci se postavil Bastin, ale zakončení se mu příliš nepovedlo, Štěpanovský vystihl správný směr a balon vyrazil mimo dosah jeho i jeho spoluhráčů. Pět minut poté se ocitl před Štěpanovským osamocený Korba, ale domácí gólman opět vytáhl bravurní zákrok. V 17. minutě už Štěchovice nezachránil ani on, když se mezi obránci protáhl Hynek a dostal balon mezi tři tyče – 0:1.

 

Netrvalo dlouho a Hynek mohl vstřelit druhý gól po dobře načasované přihrávce, ale Štěpanovský byl proti a vytáhl třetí skvělý zákrok. Pálení šancí v podání hostů pokračovalo ve 35. minutě, když se dostal k zakončení Korba, ale naštěstí pro domácí zamířil jeho tečovaný pokus vedle tyče. Šest minut před koncem prvního poločasu unikl po levé straně Košata, jeho centr dokázal Sulík tísněný Černým zakončit a Petr musel vytáhnut pohotový zákrok.

Lukáš Novák dokázal vyrovnat

Do druhého poločasu nastoupili hosté více defenzivněji a v 66. minutě o své vedení přišli, když po levé straně opět unikl Košata a opět našel svého spoluhráče, akorát Sulíka zaskočil L. Novák, jehož pokus už Petr vyrazit nestihl – 1:1. Hosté se pokusili vedení vrátit na svou stranu, v 71. minutě vystihl Švejdovu malou domů Živný, ale Štěpanovský měl k balonu blíž. Dvě minuty poté pak Labík obešel Příhodu a trefil břevno. Ve zbylých dvaceti minutách obě mužstva bojovala až do konce, ale kromě střely L. Nováka ze střední vzdálenosti a tří standardních situací Převýšova v úplném závěru, které nebyly pro Štěpanovského nebezpečné, se nic podstatného nestalo.

Šťastnější byli v penaltách hosté

 

Podobně jako na podzim v Převýšově následoval po remíze 1:1 penaltový souboj o druhý bod. Převýšov se dostal do vedení v první sérii, když na trefu Věcheta neodpověděl Batka. Skóre se srovnalo ve druhé sérii, když zaváhání Špidlena potrestal Sulík. Ve třetí a čtvrté sérii uspěli všichni čtyři střelci, domácí L. Novák a Švejda i hosté Veselka s P. Novákem. Rozhodující byla pátá série, ve které se nejprve trefil Labík a jeho trefa byla, po následném neúspěchu Volešáka, vítězná.

 

Autor: Michal Kunc / www.fotbalstechovice.cz

 



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Štěpanovský [-] - M. Švejda [-] , Š. Těžký [-] (40. P. Příhoda [-] ) , M. Sulík [-] , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , L. Batka [-] , M. Štědronský [-] (75. P. Hovorka [-] ) , L. Volešák [-] , J. Košata [-] (86. M. Šum [-] ) , L. Novák [-]

SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Černý [-] , J. Špidlen [-] , L. Vyšehrad [-] , M. Kosař [-] (72. P. Veselka [-] ) - T. Sedláček [-] (82. J. Věchet [-] ) , T. Labík [-] , P. Novák [-] , T. Hynek [-] - R. Korba [-] (59. D. Živný [-] ) , T. Bastin [-] (91. D. Bareš [-] )

ŽK: 89. L. Volešák .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Štrincl Pavel - CIHLÁŘ František, ŠTYCHOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Patrik Růžek
Tip experta: remíza

Hosté potrápí favorita a vyhrají na penalty. Tip: 2:2.