P. Lipták 65. (p.)
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

23.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan jednoznačně přehrál Hrabovou


Branky


65. P. Lipták (p.) - 38. J. Toma (p.) , 39. L. Ciesarik , 56. M. Kubes , 62. T. Kaventa , 72. P. Urbánek
3

Nezvykle své utkání odehrál náš A-tým v neděli od 16 hodin proti “béčku“ Hrabové a to na hřišti soupeře. Jednoznačně si šel náš tým pro další tři body tabulky a potvrzení své vedoucí příčky v tabulce. V úmorném vedru a pár vynucenými změnami sestavě šel Slovan do tohoto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od počátku bylo zcela jasné, který tým bude tím aktivnějším. Bylo to dobývání domácí branky. Šance přicházeli, avšak ani jedna z nich neskončila v síti. Převaha byla jasně znát. Jenže Slovan ne a ne se prosadit. Bylo to spíše takové čekání a úvodní branku. Neproměněné šance mohli náš tým mrzet, když v zcela ojedinělé šanci, ale o to vetší se zjevil jeden z domácích hráč. Před bránou byl úplně sám, jenomže minul a bránu a skóre se nezměnilo.

Až v 38.minutě si vzal míč pod svou správu Libor Bartoš. Vydal se na ofenzivní výlet, s míčem se dostal do pokutového území, tam míč zasekl a v tom jej domácí obránce podrazil. Rozhodčí neváhal ani vteřinu a nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost Jirka Toma a s chladnou hlavou poslal míč do sítě. Konečně to tam spadlo. 0:1

Hned o minutu později přišel další úder. K míči se dostal Jirka Toma míč si dal na pravou nohu, tou vyslal krásný a hlavně přesný centr na Lukáše Ciesarika, který míč parádně zpracoval, pohrál si s obráncem a vyslal střelu, která mezi nohami domácího brankáře skončila v síti. Branka, která Slovan úplně uklidnila. 0:2

Tímto výsledkem také skončila první půle. Trenér Cirkl udělal v poločase pár změny, aby tým oživil, v tom nesnesitelném pařáku.

Druhá půle byla opět v režii našeho týmu, domácí kazili spoustu přihrávek a dlouhou dobu se nemohli dostat ani za polovinu hřiště. Tlak byl stále silný a domácí si s našim napadáním nevěděli rady.

V 56.minutě domácí faulovali jednoho z našich hráčů asi 25 metrů od brány a sudí nařídil přímý volný kop. K míči se postavil Marek Kubes. A to, co následovalo poté, by klidně mohlo kandidovat do fotbalových hitparád. Marek vyslal nechytatelnou bombu á la Cristiano Ronaldo, která od břevna zapadla do sítě. Nádherný fotbalový okamžik v podání našeho záložníka. 0:3

Uběhlo jen pár minut a míč po jedné z akcí doputoval za brankovou čáru. Asistent rozhodčího ukázal na rohový praporek a Slovan měl možnost zahrávat rohový kop. Míč si vzal opět Marek Kubes. Vyslal přesný centr na přední tyč domácího brankáře, kde čekal Tomáš Kaventa a uklidil míč nekompromisně pod břevno. 62.minuta a na tabuli svítilo skóre 0:4.

Hned o další tři minuty přisel pro náš tým smolný okamžik. Domácí se dostali až do našeho pokutového území, kde si nešťastným obranným zákrokem počínal Marek Stolař a poslal útočníka k zemi. Sudí opět neváhal a odpískal pokutový kop. K němu se postavil velezkušený Petr Lipták a upravil skóre na 1:4.

Tečku za utkáním však udělal náš tým. V 72.minutě se na hranici pokutového území dostal k míči po přihrávce Tomáše Kaventy Petr Urbánek. Míč si zpracoval a placírkou poslal za záda brankáře Kavuloka. Definitivní tečka za utkáním 1:5.

Utkání se poté již dohrávalo v poklidném tempu. O zaslouženém vítězství nemohlo být pochyb. Náš tým potvrdil své vedení v tabulce a po závěrečném hvizdu si připsal další tři body v cestě za svým cílem.

Mimo naše utkáni se také hrálo celé kolo. Polanka “B“ zvítězila na domácí půdě 2:1 nad Svinovem. Hrušov přestřílel “béčko“ Vratimova 5:4. Koblov podlehl nejhubenějším výsledkem 0:1 Třebovicím. Krásné Pole v samotném závěru otočilo vývoj utkání a zvítězilo na Hlubinou “B“ 3:2. Pustkovec neudržel vedení a podlehl Michálkovicím 1:2.  A ve šlágru kola Hošťálkovice prohráli 2:5 s Rychvaldem.

 

zdroj: http://www.tj-slovan.cz



Sestavy


TJ SOKOL Hrabová B
P. Kavulok [-] - M. Mrva [-] , M. Pivko [-] , M. Ročňák [-] , D. Kotásek [-] , T. Brablec [-] , D. Líbař [-] , P. Lipták [-] , V. Ciesarik [-] , S. Halamíček [-] , L. Mohelník [-]

TJ Slovan Ostrava
J. Janečka [-] - M. Kubinec [-] , L. Ciesarik [-] , L. Bartoš [-] , M. Stolař [-] , R. Trojan [-] , R. Pytlík [-] , D. Valenčin [-] , M. Kubes [-] , J. Lindovský [-] , J. Toma [-]

ŽK: 55. M. Mrva .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: SAJDOK Jaromír - ROVENSKÝ Jan, HUSER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů