2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase opačných poločasů Všejany remizovaly v Semicích


Branky


4. J. Bošina (p.) , 13. P. Macháček - 49. M. Šváb , 61. D. Hejduk
0

V zápase, který neměl favorita, se ukázalo, že ani dvoubrankové vedení v půli nemusí nutně znamenat výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli domácí

Několik dní před zápasem se zdály šance obou mužstev na vítězství vyrovnané, ale na začátku utkání se jistě dali označit za favorita domácí. Všejany totiž přijely bez hráčů na střídání a jejich věkový průměr byl možná dvakrát vyšší než ten domácích fotbalistů - Všejany dokonce musely doplnit zálohu dvěma členy staré gardy.

Od úvodního hvizdu uplynula sotva minuta a Semice získaly výhodu pokutového kopu, o němž nemohly být žádné pochyby. Skóre z něj otevřel kapitán Bošina. V dalších minutách se Semice prezentovaly kvalitním fotbalem a brzy své vedneí zdvojnásobily, když se po centru do malého vápna prosadil přesnou hlavičkou Pavel Macháček. Semice zkrátka dominovaly ve všech herních činnostech od kombinace přes souboje až po pohyb. Míč se k hráčům hostí takřka nedostal, natož aby snad Všejany ohrozily domácí bránu.

Hvizd ukončující první půli tak byl pro Všejanské vysvobozením.

Domácí potopilo přílišné sobectví

O poločasové přestávce dorazil hostům jeden hráč na střídačku, avšak změnu provedl jen domácí trenér, který nahradil Viktora Kavku s Janem Vavříkem Štěpánem Jarešem a Lukášem Blažkem. Do druhého dějství vstoupili o poznání lépe hosté, kteří vstřelili již po čtyřech minutách od změny stran kontaktní branku. Postaral se o ni Martin Šváb po Hejdukově přihrávce mezi předstoperovýma nohama.

Semickým se příliš nechtělo bránit a místo kombinace hráči často sólovali, z čehož pramenily ztráty míče a následné protiútoky hostí. Po hodině hry Všejany dokonce vyrovnaly poté, co Šváb nacentroval na Hejduka, který ve vzduchu vystřihl jakési polonůžky. Domácí opět vystřídali a jejich hráči se zdáli být nervózní a nedařilo se jim dostat se na dostřel všejanské brány. Naopak Všejany si ještě několik slušných příležitostí vypracovaly, ale nedaly je.

Po průběhu prvního poločasu však mohou být hosté s remízou spokojeni.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Když budeme pokorní, jsme s výsledkem zápasu spokojení. Šlo o utkání dvou poločasů. V prvním jsme neměli vůbec nic, ve druhém jsme pak dominovali. Soupeř měl sice mladé a opravdu technické hráče, ale nechtělo se jim vracet se ani přihrávat, a to je nakonec stálo vítězství. V závěru jsme mohli skóre dokonce otočit, ale své šance jsme neproměnili.



Sestavy


AFK Sokol Semice B
P. Málek [-] - L. Jelínek [-] , J. Bošina [-] , M. Kůrka [-] - J. Vavřík [-] (46. L. Blažek [-] ) - P. Macháček [-] , M. Parýzek [-] (4. P. Langer [-] ) , F. Horejc [-] , P. Hobík [-] , V. Kavka [-] (46. Š. Jareš [-] ) , J. Pavliš [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - R. Šáfr [-] , M. Šváb [-] , V. Bárta [-] (55. D. Král [-] ) , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] , J. Říha [-] , D. Hejduk [-] , L. Hofírek [-] , T. Šáfr [-] , L. Michl [-]

ŽK: 41. V. Kavka , 76. J. Bošina , 78. P. Macháček , 89. M. Kůrka - 11. D. Hejduk , 40. T. Šáfr , 50. P. Bouška , 70. L. Hofírek . ČK: 90. D. Hejduk .
Hráči zápasu: M. Šváb , D. Hejduk .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Karlík Milan - BYDLÁK David, SALAVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.