0:1
(0:0)
60. P. Kukla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanická defenzíva nadále bezchybná


Branky


60. P. Kukla
10

Ještě o zimní přestávce se Kovanice zdály být poměrně jednoznačným adeptem na sestup. Na jaře se však rozjely a díky vítězství v Hrubém Jeseníku získaly během 4 zápasů 8 cenných bodů. Navíc během těchto utkání nedostaly jediný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vít Lorenc chytil penaltu

Kovanicím se na jaře až nečekaně daří. Původně jasný adept na sestup na jaře zatím ani jednou neinkasoval. Kovaničtí hráči jeli do Hrubého Jeseníku s vědomím, že pokud vyhrají, dostanou se na rozdíl jediného bodu právě za desátý Jeseník.

První polovina zápasu byla velmi vyrovnaná. Ani jedno z mužstev si nevypracovalo větší šance, hrálo se tařka jen ve středu pole a oba brankáři byli bez práce. Fotbalisté se tak ve zhuštěném prostoru často dostávali do osobních soubojů a přicházeli o balón, avšak případné rychlé protiútoky se také nerodily lehce.

Až ve 35. minutě se domácímu záložníkovi podařilo prchnout s míčem po levém křídle. V kovanické šestnáctce byl jeho postup zastaven nedovoleným způsobem, a tak získali domácí výhodu pokutového kopu. S ním si však výborně poradil gólman Vít Lorenc, a tak první půle skončila bez branek.

Rozhodl Kukla

O poločasové přestávce nesáhl po možnosti střídání ani jeden z trenérů, přesto se obraz hry změnil.

Hosté dokázali být po změně stran více na míči a Hrubý Jeseník začali poměrně jednoznačně přehrávat. Nejprve střelou z dálky rozezněli břevno Puldovy brány, po hodině hry již zakončili úspěšně. O otevření skóre se postaral hlavičkou z malého vápna kapitán Petr Kukla.

Následovaly další šance hostí, mezi něž patřila například nastřelená tyč či Kuklovo nepřesné zakončení ve vyložené šanci v malém vápně. Jeseník se snažil za každou cenu vyrovnat, a tak se jeho hráči hnali dopředu a v obraně zůstávali jen stopeři. Několikrát tak mohli hosté zahrozit ještě z protiútoků do nekompletní obrany, ale druhou branku již diváci neviděli. Šedesátka fanoušků se jistě nenudila, sledovala drama až do poslední minuty.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Za celý podzim jsme získali jen 10 bodů a teď na jaře jich máme 8 po pouhých 4 utkáních. Navíc jsme v těchto 4 zápasech nedostali gól. S výkonem svých svěřenců jsem tak nadmíru spokojený, i když nešlo o žádný jednoznačný zápas, ale o velké drama. Samozřejmě ještě musím vyzdvihnout našeho brankáře Víta Lorence, který chytil penaltu.



Sestavy


Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - V. Pivec [-] , J. Jeník [-] , R. Stránský [-] , M. Lejnar [-] (69. L. Krejčík [-] ) - D. Knap [-] , D. Pulda [-] , P. Čepička [-] , M. Šifta [-] - M. Ott [-] , R. Procházka [-]

FK Kovanice
V. Lorenc [-] - R. Bulíř [-] (84. J. Černý [-] ) , P. Zdobinský [-] , Z. Gajdoš [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , M. Vagenknecht [-] , J. Jelínek [-] (89. J. Soukal [-] ) , M. Stránský [-] , T. Mataj [-] , P. Kopecký [-]

ŽK: 87. D. Knap , 90. R. Procházka - 35. P. Zdobinský , 41. R. Bulíř .
Hráči zápasu: V. Lorenc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - OBRHEL Jaroslav (N), ZLÁMANÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích