Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union si proti rezervě Starého Plzence s chutí zastřílel, poslednímu týmu tabulky čepoval desítku!


Branky


9. M. Hořánek , 14. M. Seidl , 20. K. Knaf , 25. M. Hořánek , 40. M. Seidl , 53. M. Hořánek (p.) , 68. J. Jindra , 75. J. Jindra , 77. P. Šimana , 82. K. Knaf - 11. L. Pištěj
13

Střelnici si v duelu proti poslednímu béčku Starého Plzence otevřeli fotbalisté plzeňského Unionu. Ti si rozdělili góly rovnoměrně do obou poločasů a nakonec jich nastříleli rovných deset. Hosté se prosadili jen jednou, v úvodu zápasu srovnávali na 1:1, ale poté už jim Union nedal žádnou šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle vyrovnali, to bylo z jejich strany vše

Domácí nastoupili proti poslednímu týmu tabulky, který navíc zahájil utkání jen s deseti hráči, v roli favorita. Tu začali potvrzovat už v 9. minutě. Po pěkné kombinaci poslal Knaf do šance Martina Hořánka a ten otevřel skóre zápasu. Hosté ještě dokázali za pouhé dvě minuty odpovědět, z rychlého protiútoku se prosadil Lukáš Pištěj, ale to bylo z jejich strany vše. Ve 14. minutě už Union opět vedl. Jindra našel osamoceného Martina Seidla a ten zakončoval do prázdné brány. Třetí gól domácích pak přidal ve 20. minutě Karel Knaf, který byl po přihrávce Hořánka sám před brankářem. Hosté zcela odpadli a do přestávky tak ještě dvakrát inkasovali. Nejprve Martin Hořánek vystihl rozehrávku soupeře a zamířil přesně a poté se po přihrávce Knafa trefil podruhé v zápase Martin Seidl. Ten udělal kličku brankáři a zakončoval do prázdné brány – 5:1.

Kanonáda Unionu se zastavila na deseti gólech

Ani po přestávce hráči Unionu nepolevovali. V 53. minutě byl ve vápně faulován Jindra a z nařízené penalty završil hattrick Martin Hořánek. Sedmý gól domácí přidali poté, co výborně hrající Knaf našel Jana Jindru a střelou z hranice šestnáctky zvýšil s přispěním tyče na 7:1. Stejný hráč se čtvrthodiny před koncem prosadil ještě jednou, když po přihrávce Filmaka zakončoval do prázdné brány. Hostům mezitím dorazil jedenáctý hráč, ale to už jim nebylo nic platné. V 77. minutě vstřelil Petr Šimana devátý gól Unionu poté, co prošel přes několik hráčů soupeře. Domácí ještě neměli dost a nakonec zaokrouhlili počet vstřelených gólů na deset. O to se postaral Karel Knaf, který po spolupráci se Seidlem přesně pálil z hranice šestnáctky. Union tak přejel poslední celek tabulky výsledkem 10:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Martin Trázník (vedoucí mužstva):: Hosté hráli 65 minut v deseti. Od začátku to bylo na jednu branku, jen po našem prvním gólu Plzenec využil brejk a vyrovnal. Jinak snad náš gólman neměl zákrok, kromě pár výběhů. Druhý poločas byl stejný jako první, kromě deseti gólů jsme ještě zahodili spoustu dalších šancí.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , O. Jakoubek [-] , A. Hořánek [-] - D. Filip [-] (27. P. Filmak [-] ) , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] (60. D. Kalaš [-] ) , J. Jindra [-] - K. Knaf [-] , M. Seidl [-]

SK Starý Plzenec B
P. Soukup [-] - P. Batěk [-] , L. Pištěj [-] , F. Hyťha [-] , J. Vetecha [-] , A. Veselý [-] , M. Šiling [-] , J. Votík [-] , M. Šindelář [-] , P. Brejcha [-] , M. Šulc [-]

Hráči zápasu: K. Knaf , M. Hořánek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - KUČERA Luboš (N), DĚKANOVSKÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Augustin

Expert: Filip Baštář
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí, že mají dle vstřelených gólů jeden z nejlepších útoků soutěže, a proti Plzenci, který naopak disponuje druhou nejhorší obranou, si s chutí zastřílí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích