Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union se rozloučil se sezónou vítězně, přehrál Dýšinu


Branky


9

Fotbalisté Unionu porazili v posledním kole městského přeboru Dýšinu 4:2. Hosté sice v utkání vedli, ale aktivnější Union otočil skóre až na 4:1. Dýšinští pak už dokázali jen korigovat stav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union v první půli úspěšně otáčel

Union se po delší době sešel v téměř optimální sestavě. Možná i proto začali domácí duel velmi aktivně. Z počátečního tlaku však gól nevytěžili a po deseti minutách hry naopak přišel brejk Dýšiny, který zakončil přesně Václav Muzika. Domácí však odpověděli hned o šest minut později, kdy se Knaf probil do vápna podél brankové čáry a předložil míč Janu Jindrovi, který trefil poloprázdnou bránu – 1:1. V 18. minutě už Union vedl. V šestnáctce se dostal k míči Martin Hořánek a přesnou střelou otočil stav. Domácí byli lepší i nadále, Dýšina ale občas dokázala nebezpečně zahrozit z rychlého protiútoku. V závěru poločasu se pak domácí radovali potřetí. K rozehrání přímého kopu se postavil Martin Hořánek, který přízemní střelou překvapil gólmana Fialu.

Domácí si výhru pohlídali

Také po změně stran útočili především domácí. V 60. minutě navíc udělal velkou chybu hostující brankář Fiala, který po dlouhém pasu Rojíka neudržel míč v rukavicích a Karel Knaf ho doklepával do prázdné brány – 4:1. O sedm minut později se trefil podruhé v zápase hostující Václav Muzika, který snížil na 4:2, ale poté už hosté, kteří přijeli jen v jedenácti lidech, neměli síly na to, aby zbytek utkání více zdramatizovali. Union tak zaslouženě zvítězil. Domácí ukončili ročník na pátém místě, Dýšina skončila osmá.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Alespoň na poslední zápas jsme se sešli v silné sestavě, naopak Dýšina přijela v jedenácti. Od začátku jsme byli jasně lepší, deset minut jsme soupeři nepůjčili míč. Pak přišel brejk a prohrávali jsme, ale rychle jsme dokázali odpovědět a skóre otočit. Po většinu zápasu jsme hráli hlavně my, i když i soupeř měl šance. Naše výhra je určitě zasloužená.




Sestavy


TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , A. Sýkora [-] , A. Hořánek [-] (72. P. Filmak [-] ) - D. Filip [-] (58. M. Haase [-] ) , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] - K. Knaf [-] , M. Seidl [-] (62. O. Jakoubek [-] )

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] - P. Kolář [-] , V. Muzika [-] , Z. Matas [-] , J. Šesták [-] , J. Soroka [-] , V. Šedivec [-] , V. Totzauer [-] , J. Chaloupka [-] , R. Hrdina [-]

ŽK: 59. T. Rojík - 7. J. Soroka .
Hráči zápasu: M. Hořánek - V. Muzika .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - KUČERA Luboš (N), VODVÁŘKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: remíza

Union na jaře hraje nevyrovnaně a Dýšiná má jaro kvalitní. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích