0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 10:30

4.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Litoměřicko bije na poplach. O výhře cábelíků rozhodl Balšánek


Branky


22

Litoměřický celek zůstává i po pátém kole bez bodu. To Králův Dvůr potvrdil svůj výborný vstup do soutěže. A chlubí se famózní defenzivou - inkasoval jen třei góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Od úvodu utkání se domácí tlačili do útoku a vypracovali si dvě šance, nejprve ve 12. minutě vychytal Krček z úhlu střelu Zdržálkovi a ve 38. minutě po minifaulu Hella z trestného kopu střílel Štancl a jeho tvrdou střelu Krček vyrazil na roh. Hosté se do větší šance nedostali a tak poločas skončil bez branek 0:0.

 

Cábelíci ukončili sérii proher s litoměřickým soupeřem

Do 2. poločasu hosté nastoupili s odhodláním konečně v utkání s Litoměřickem bodovat, v 55. minutě se dostal do šance Martin Šlapák, ale Ordelt ho skvěle vychytal a Dolák se poté zleva už nedostal k dorážce. V 62. minutě korunoval svůj výborný výkon Jakub BALŠÁNEK a přesné přihrávce Zelenky se z hranice pokutového území trefil přímo k tyči – 0:1. Domácí se sice snažili, ale obrana hostů odolávala.

 

V 81. minutě napřáhl znovu Balšánek a křížnou střelou orazítkoval zadní tyč. V 83. minutě se málem dočkali také domácí, po závaru před Krčkem se nejprve dožadovali penalty a následně Martin Kraus vyhlavičkoval míč z prázdné branky za už překonaným Krčkem. Hosté podnikali do otevřené obrany rychlé protiútoky, v 89. minutě se po centru zprava uvolnil na penaltě hostující Hejda, ale branku domácích přestřelil. Následně už hosté taktickým střídáním a držením míče kolem rohových praporků dovedli utkání do vítězného konce a zisku prvních bodů z utkání s neoblíbeným soupeřem. Králodvorští Cábelíci tak ani v pátém utkání Fortuna ČFL neprohráli.

 

Zdroj: Fb FK Králův Dvůr



Sestavy


FK Litoměřicko
A. Ordelt [-] - . Štefko, [-] , N. Luong [-] , M. Štancl [-] , P. Valenta [-] , N. Husenský [-] , D. Surmaj [-] , M. Verner [-] , J. Chábera [-] (79. D. Šustr [-] ) , J. Šimkovský [-] , D. Zdržálek [-] (65. V. Karvánek [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Rendla [-] , M. Šlapák [-] (80. R. Novák [-] ) , T. Bohánek [-] , D. Dolák [-] (57. M. Hejda [-] ) , T. Šebek [-] , J. Balšánek [-] , M. Kraus [-] (91. J. Černý [-] ) , D. Zelenka [-] , M. Hell [-] , M. Procházka [-] (84. P. Nehoda [-] )

ŽK: 41. N. Luong , 67. J. Chábera , 91. D. Surmaj - 38. M. Hell , 58. M. Šlapák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - DUDA Miroslav, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Trenér, eSport, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Újezd nad Lesy | Pražský | Praha

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích