M. Pleva 45.
M. Vrzal 59.
M. Veselský 75. (p.)
3:5
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:00

5.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár zvládl přestřelku v Havlíčkově Brodě


Branky


45. M. Pleva , 59. M. Vrzal , 75. M. Veselský (p.) - 13. R. Štursa , 20. P. Fiala , 23. J. Bureš , 37. S. Švoma , 84. L. Trojánek
18

Žďárští vedli v Havlíčkově Brodě už o čtyři branky, domácí se však dotáhli a svěřenci trenéra Nedvěda se strachovali až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Do zápasu hosté vstoupili velmi aktivně a v 5. minutě z pravé strany odcentroval Nedvěd. Jeho nadýchaný centr našel na malém vápně hlavu osamoceného Vopršala. Ten však poslal míč z jasné pozice vedle. V 13. minutě ukázal jak se obdobná situace proměňuje Štursa. Jeho hlavu našel centr Švomy z opačné strany hřiště a žďárští fanoušci se mohli radovat - 0:1. Ve 20. minutě se na hranici vápna opřel do střely Fiala a pro něho netypicky pravou nohou poslal míč za záda bezmocného Zelenky - 0:2. Ve 22. minutě se vyznamenal na druhé straně také brankář Svoboda, který nahradil v tomto zápase Konráda. Střelu domácích z bezprostřední blízkosti vyrazil. Hned z protiútoku hosté ve 23. minutě po centru Fialy zvýšili Burešem již na 0:3. Domácí byli zralý na ručník ve 37. minutě, kdy po kombinaci několika našich hráčů se jako poslední k míči dostal Švoma a s přehledem zakončil pohlednou akci - 0:4. Domácím přeci jen svitla jiskérka naděje v první minutě nastavení. To Svoboda trefil míč směřující za obranu tak nešťastně, že trefil nohy domácího hráče před sebou a Pleva již měl úlohu jednoduchou a trefil prázdnou branku - 1:4.

Domácí snaha k bodům nevedla

Do druhé půle hosté opět vstoupili aktivně a v 48. minutě vyslal dělovku k pravé tyči Fiala, ale Zelenka vyrazil na roh. To už pomalu přebírali aktivitu domácí a v 59. minutě se dostal do šance Vrzal, ale jeho střela skončila jen rohovým kopem. Ten domácí rozehráli právě na Vrzala a jeho pokus skončil v šibenici - 2:4. Domácí nadále podnikali nebezpečné kontry a jeden z nich skončil pokutovým kopem. K míči se postavil v 75. minutě Veselský a poslal Svobodu na druhou stranu - 3:4. Domácím najednou narostla křídla a ze zápasu bylo rázem drama. To nakonec nepřipustil v 85. minutě Lubor Trojánek, který po přihrávce Sodomky postupoval sám na Zelenku a střelou o tyč definitivně rozhodl - 3:5. 

 

Havlíčkův Brod jede do Ždírce. Žďár v příštím kole hostí Strání. 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Jiří Pabousek (trenér): Znovu jsme doma brzy inkasovali a prohrávali jsme až o čtyři branky. Ve druhé půli jsme soupeře přehráli, ale nedotáhli jsme to. Musíme se nad tím zamyslet. Potřebujeme doma zahrát celých devadesát minut a jít také konečně do vedení.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Sami jsme si to zkomplikovali. Při vedení 4:0 jsme udělali několik chyb. Naštěstí jsme přidali pátou uklidňující branku. Předtím to bylo zbytečné drama.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Zelenka [-] - J. Molák [-] , O. Štědrý [-] (57. M. Polcar [-] ) , M. Veselský [-] , J. Pabousek [-] , K. Svoboda [-] , M. Vrzal [-] , D. Fikar [-] , A. Polívka [-] , L. Peřina [-] (71. M. Němec [-] ) , M. Pleva [-] (80. M. Mazel [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Svoboda [-] - J. Šindelka [-] , P. Fiala [-] , O. Růžička [-] , J. Bureš [-] - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] (46. R. Kunstmüller [-] ) , Č. Vitásek [-] - M. Vopršal [-] (66. L. Trojánek [-] ) - R. Štursa [-] (83. L. Komínek [-] )

ŽK: 87. M. Vrzal - 78. Č. Vitásek , 90. L. Komínek .
Hráči zápasu: M. Veselský - P. Fiala , J. Šindelka .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Marek Daniel - NEJEZCHLEB Miroslav, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Nedvěd
Tip experta: výhra hostů

Nečeká nás nic lehkého, ale chceme se držet s čelem a body sbírat i venku. Navíc s Brodem se nám dlouhodobě daří, takže tam jedeme určitě vyhrát.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů