Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do poslední minuty nebylo nic jasné


Branky


15

Jedomělice předvedly velmi aktivní a důraznou hru. Ovšem Braškov je soupeřem, který nedá nic zadarmo, a tak využíval každé chyby domácích. Největší chybou bylo zahávání před koncem, jinak skvěle fungující obrany, které přineslo vyrovnání a velmi napínavé poslední minuty zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Váhání se Jedomělicím vymstilo

Jedomělice se hned od začátku snažily dobývat soupeřovu bránu, ovšem hned první zaváhání se jim vymstilo, když po autovém vhazování přišla v 7. minutě šance, kterou Jaroš bez váhání proměnil - 0:1. To bylo ale v první půli jediné, čím hosté dokázali Jedomělice ohrozit. Domácí se snažili dostávat do soupeřova vápna především ze stran. Tímto způsobem vytvořil Bakos šanci, kterou ve 13. minutě dokončil Zahradník, když s velkým štěstím na kopačkách odrazil balón do brány a vyrovnal - 1:1.

 

Domácí se opravdu snažili dostat se do vedení. Dokonce se dostávali i do hezkých šancí, ale žádná z nich neměla efektivní zakončení, které v posledních zápasech Jedomělicím dělá problém.  Vlastní chybou se připravili o gól, když se Mrština dostal sám až před brankáře, kde na něj ovšem nečekala žádná pomoc a braškovská obrana dokázala zakročit.

Konec zápasu přinesl velké drama

Do druhé půle nastoupili domácí opět plní elánu a připraveni zápas rozhodnout. Na soupeře byli opravu důrazní a směrem dopředu aktivní a průbojní. To se v první polovině druhého dějství vyplácelo jen jako slušná obrana, jelikož tak Braškov neměl šanci dostat se až k jedomělické bráně. Rozdílová střela přišla až v 60. minutě od Zahrádníka, kterého poslal Bakos do nájezdu – 2:1. Po tomto gólu jakoby se Jedomělice utlumily a hru celkově zklidnily. I přes to přišlo pár šancí, především z brejku. V jedné z nich už se málem Zahradník radoval z hattricku, ale nájezd nedokázal úspěšně proměnit.

 

Braškov se nevzdával a stále zvyšoval tlak, který ovšem nepřinášel žádné velké šance. Jedinou nebezpečnou hlavičku zlikvidoval dobře postavený Pospíšil. Domácí obrana fungovala opravdu dobře, přesto přišlo zaváhání, kterého se okamžitě chytil opět Jaroš a vyrovnal tak 4 minuty před koncem na 2:2. V 90. minutě ovšem přišel poslední rohový kop, který na poslední chvíli proměnil Vyšata a překlopil tak bodový zisk na stranu Jedomělic – 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Sokol Jedomělice, oficiální web: "Po neúspěšné „rakovnické“ sérii bylo důležité opět bodovat. Nejlépe vyhrát. A to se povedlo způsobem, který musí vlít slušnou dávku sebevědomí do našich řad! Vždyť soupeř si sám ze hry nevytvořil téměř nic. Ovšem individuální chyby se dále kupí a stojí spoustu sil a nervů. Na vstřelení branky se tým pořád strašně moc nadře."




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - D. Procházka [-] , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , E. Rezek [-] (90. V. Kolbuch [-] ) , B. Mrština [-] (71. P. Kubenka [-] ) , J. Horák [-] , R. Vyšata [-] , M. Janda [-] , R. Nedvěd [-] , P. Bakos [-]

SK Braškov
J. Kohout [-] - R. Bednář [-] , S. Najer [-] , J. Pejša [-] , M. Piešťanský [-] (37. J. Novotný [-] ) - T. Repaský [-] , P. Přichystal [-] , M. Maňkoš [-] - J. Nachtigal [-] , D. Hoda [-] , J. Jaroš [-] -

ŽK: 40. V. Hora , 66. R. Nedvěd , 81. M. Zahradník - 14. T. Repaský , 28. J. Pejša , 80. J. Jaroš .
Hráči zápasu: R. Vyšata , M. Zahradník .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Musil Jiří - ROTH Patrik, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: David Čampulka
Tip experta: výhra domácích

Zkušený domácí tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích