2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ex divizní Sušice nestačila na rozjetý Plzenec


Branky


18

Zhruba pět hráčů zbylo trenéru Jandovi z minulých mistrovských sezón, kdy ještě Sušičtí hrávali vyšší soutěže. Zbytek kádru se rozutekl do jiných klubů nebo aktuálně marodí. I proto čekal hosty proti Plzenci, který ještě v soutěži neinkasoval, těžký úkol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vynikaly obrany

První půle žádné vyraznější ohrožení branky nepřinesla. Za zmínku stojí například standardní stituace zahrávaná domácím Martinem Ulčem, který zhruba ve 20. minutě našel ve vápně útočníka Pícku, který se posléze dostal k zakončení. Gólman hostů Kubů, který byl minulý týden v sestavě kola, však jeho pokus vyrazil. Na druhé straně pak šel sušický Martin Kulhánek ze strany téměř sám na bránu, ale propásl správný moment ke střele. Míč se ještě snažil vrátit pod sebe, ale to už si pohlídala defenziva Starého Plzence. Zajímavou šanci měl v závěru poločasu také sušický kapitán Tomáš Klíma, který se po rohu ocitl volný na zadní tyči, ale hlavičkoval mimo. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankové remízy.

Plzenec rozhodl v závěru utkání

Vypadalo to na otevřený zápas až do samotného konce a prognózy se také naplnily. V úvodu druhé půle probíhala hra spíše od vápna k vápnu a síly ve velkém vedru ubývaly. Dle slov trenéra Sušice Petra Jandy byl i tohle stěžejní faktor, který nakonec rozhodl o vítězi. „Naši kluci odcházeli po fyzické stránce. Jelikož né všichni kvůli pracovním povinnostem trénují, je pak pro ně těžké uběhat zápas v tempu až do úplného závěru.“ Starý Plzenec hrál v druhé půli chytřeji, když nakopával míče na své vysoké útočné hráče. To donutilo se hosty ze Sušice zatáhnout a vše vyústilo v první branku utkání. Po zhruba čtyřminutovém tlaku se v 77. minutě prosadil lehce tečovanou střelou zpoza vápna Martin Pícka – 1:0. Hosté vrhly všechny síly do útoku, a to se jim stalo osudným – v 88 minutě zahrával Pavel Hubáček standardní situaci, ovšem míč skončil na kopačkách domácích, kteří přes pár doteků dostali míč až k Martinu Houdkovi, který v úniku prostřelil gólmana Kubů a definitivně stvrdil vítězství domácího mančaftu.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
asistent trenéra Josef Lepiš: Jako nováček jsme přistoupil k soupeři s respektem. Snažili jsme se odvéct co nejlepší výkon. V prvním poločase byl soupeř fotbalovější, my předváděli ustrašený výkon. Na druhý poločas jsme změnili rozestavení a začali přicházet šance, které jsme pak v závěru proměnili.

TJ Sušice
trenér Petr Janda: Myslím si, že jsme nehráli špatně, byl to ten zápas typu - kdo dá první gól, vyhrál. První poločas byl vyrovnaný. Ve druhé půli jsme se moc zatáhli a soupeř tam začal posílat balóny, až mu to jednou vyšlo. Bohužel jsme opět nebyli kompletní, vezl jsem dva hráče z C-týmu a čtyři z béčka.



Sestavy


SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - P. Menšík [-] (88. P. Batěk [-] ) , L. Zelinka [-] , T. Mašek [-] , J. Will [-] , R. Vávro [-] , M. Houdek [-] (89. D. Diviš [-] ) , T. Pata [-] , P. Brejcha [-] , M. Pícka [-] , M. Ulč [-] (46. V. Brejcha [-] )

TJ Sušice
J. Kubů [-] - J. Farták [-] , P. Hubáček [-] (56. L. Blažek [-] ) , P. Hubáček [-] , M. Kulhánek [-] , M. Bachroň [-] , T. Klíma [-] , M. Budil [-] , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , P. Kratejl [-]

ŽK: 78. V. Brejcha .
Počet diváků: 108.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Josef Majer

Expert: Jiří Výrut
Tip experta: výhra domácích

Tyhle dvě mužstva úplně neznám, ale podle mého názoru vyhrajou domácí. Sušice sice hrávala vyšší soutěž v loňském ročníku, ale odešlo jí spoustu hráčů. Starý Plzenec bude nejspíše v laufu, protože první kolo vyhrál, a to na venkovním hřišti. Zkusím ostrý tip 2:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích