4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov potvrdil výhrou vedení v soutěži


Branky


35. M. Skryja , 40. J. Trnka , 70. J. Trnka , 75. M. Skryja - 20. J. Sýkora
18

Rudíkovská mašina se nezadřela ani v šestém hracím kole a po domácí výhře 4:1 nad Hartvíkovicemi se nadále vyhřívá na výsluní celé soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Začátek utkání byl velmi opatrný ze strany obou týmů a tak se hrál zápas bez výrazných šancí. V 16. minutě domácí hráč Trnka J. vhazoval aut na Štolpu, ten mu míč vrátil a Trnka J. poslal centr do vápna, kde byl nikým neobsazený Skryja M., hlavou poslal míč z malého vápna nad bránu. Ve 20. minutě se měnilo skóre a byli to hosté, kteří podnikli rychlý útok, míč propadl přes bránící hráče domácího týmu a Sýkora J. měl před sebou vyběhnutého brankáře Doležala, udělal mu kličku a míč poslal do prázdné brány. Ve 22. minutě byl u brankové čáry na hranici velkého vápna hostů faulován Štolpa, po faulu odkulhal a pak šel vyzkoušet hrát, ale kotník bolel a tak domácí trenér musel střídat a do hry šel Lehký. Ve 33. minutě zahrávali hosté trestný kop před velkým vápnem, střelu ve vápně tečoval hostující útočník do protipohybu brankáře Doležala, ale ten reflexivně míč chytil. Ve 35. minutě měli domácí možnost zahrávat trestný kop z poloviny hřiště, míč šel do velkého vápna hostů, bránící hráči odhlavičkovali k Trnkovi P., který míč vrátil do vápna a tam hlavičku míč do sítě k tyči posunul Skryja M. a bylo srovnáno. Ve 39. minutě poslal krásný centr do vápna hostů Pažourek, stoper před domácími útočníky odvrátil na rohový kop, rohový kop zahrál Trnka P., hosté odehráli míč před velké vápno, kde se do něj z „voleje“ opřel Trnka J. a míč skončil v šibenici brankáře Chalupy. Domácí mohli jít do kabin ještě veselejší, ve 43. minutě poslal přihrávku Dobrovolný na Skryje M., ten ještě poslal českou uličku na Malce, který už šel sám na brankáře Chalupy, Chalupa mu zmenšil střelecký úhel a Malec pouze trefil brankáře. 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas ovládli domácí hráči. Ve 48. minutě bránící hráči s problémy odkopli míč k Trnkovi J., který měl před sebou jen brankáře, vystřelil a brankář konečky prstů vytáhl míč nad břevno a tak z velké šance byl jen rohový kop. K ojedinělé útočné akci se dostali hosté v 66. minutě, hostující hráč utekl po levé straně, poslal centr do vápna, kde byl neobsazená Křivánek, ten však bránu přestřelil. V 70. minutě si vzal míč na vlastní polovině, narazil si s Kochem a šel do velkého vápna, poslal střílený centr před bránu a s pomocí teče hostujícího hráče míč skončil v síti. V 75. minutě to byl opět Trnka J., který obral soupeře o míč a šel společně se Skryjem M. na stopera hostů, Trnka J. přihrál Skryjovi M. a ten podél brankáře poslal míč do sítě. Hosté se už o nic ani nepokoušeli a snažili se více neinkasovat, domácí také polevili, pravděpodobně síly docházely a tak za zmínku stojí už jen „štíplavá“ střela domácího Pažourka ze třiceti metrů v 84. minutě, brankář Chalupa si s ní na dvakrát poradil a tak utkání skončilo 4:1 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Zpočátku jsme působili zakřiknutě a soupeř se dostal po naší chybě do vedení. To hráče probralo a převzali jsme iniciativu. Druhý poločas se hrál v podstatě jen na jednu branku.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - Z. Skryja [-] (86. V. Skryja [-] ) , J. Dobrovolný [-] , M. Mikyska [-] - P. Malec [-] , J. Pažourek [-] , P. Trnka [-] , J. Trnka [-] (82. J. Chyba [-] ) - M. Skryja [-] (88. Z. Trnka [-] ) , T. Klíma [-] (65. J. Koch [-] ) , O. Štolpa [-] (26. D. Lehký [-] )

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] , D. Outulný [-] , M. Kafka [-] , P. Křivánek [-] - J. Gottvald [-] (72. V. Hadraba [-] ) , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] , M. Outulný [-] , P. Vlk [-] (80. T. Urbánek [-] ) - J. Sýkora [-]

ŽK: 55. J. Trnka , 75. P. Malec - 37. J. Gottvald , 41. D. Kopuletý , 53. P. Chalupa , 58. M. Kafka , 76. P. Vlk , 80. D. Horký .
Hráči zápasu: J. Trnka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - ŠABACKÁ Lucie, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Hort Marek
Tip experta: výhra domácích

Rudíkov je doma silný, jestli nepropadne v obraně, vyhraje alespoň 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích