2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov doma nezaváhal


Branky


14

Rudíkoiv si na domácí půdě připsal další výhru a upevnil si druhé místo tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí se chopili taktovky hned od začátku zápasu, hned ve druhé minutě utkání poslal Lehký pas na Trnku, který našel ve vápně Pažourka, jeho střela z otočky trefila bránícího hráče a byl z toho rohový kop. Rohový kop zahrál Trnka, na centr si naběhl kapitán Nožička a střela skončila mimo branku. Hned o minutu později utekl po levé straně domácí Klíma, poslal míč na malé vápno, kde se ukázal rybičkou Skryja M., ale na míč nedosáhl. Hosté ukázali kombinační akci v 10. minutě, to si Anděl narazil míč na hranici velkého vápna a vystřelil, trefil bránícího hráče. Ve 12. minutě poslal domácí Pažourek centr z pravé strany do vápna, kde byl Skryja M. a vystřelil, našel jen připraveného brankáře, který míč chytil. Ve 13. minutě zahrál domácí Trnka rohový kop, míč poslal ke vzdálenější tyči, kde hlavičkoval Skryja M., míč přenesl na druhou stranu, kde se do něj opřel Nožička a jeho střela skončila opět mimo branku. V 16. minutě zabojoval domácí Nožička a získal míč, poslal centr do vápna, kde byl nikým nehlídaný Skryja M., jeho hlavička z malého vápna opět skončila mimo tyče. 28. minuta a krásná „česká ulička“ Nožičky na Trnku, který měl před sebou už jen brankáře Tesaře, Trnka míč napálil jen brankáři do nohou. Ve 41. minutě to byl domácí rychlík Trnka, který utekl po pravé straně a vystřelil, brankář jeho střelu vyrazil pouze ke Skryjovi M., který nenašel odvahu poslat míč levou nohou do prázdné branky a tak o míč přišel. Ve 42. minutě vybojoval míč Skryja M., posunul ho na Pažourka a ten vystřelil, míč skončil kousek od „šibenice“. Poslední šanci prvního poločasu měli opět domácí, Lehký vhodil dlouhý aut, míč propadl k Malcovi a ten v dobré pozici ve velkém vápně poslal míč mimo bránu. 

Domácí rozhodli po změně stran o své výhře

V 51. minutě se domácí konečně dočkali gólu, Pažourek vhodil aut na Skryje M., který poslal centr do vápna, kde byl Nožička a ten srazil míč k Trnkovi, který měl dostatek času, aby se podíval a přesně poslal míč do sítě k tyči. V 52. minutě se pokoušel překvapit brankáře Tesaře domácí Pažourek, přímo z rohu zatočil míč do sítě, ale Tesař stačil míč vytáhnout nad břevno na další rohový kop. V 54. minutě se pokoušel uniknout domácí Skryja M. přes Tesaře O., ten mu nakonec v průniku zabránil, ale při zákroku se zranil a musel být střídán. V 62. minutě vzal odpovědnost na sebe domácí kapitán Nožička, prošel mezi soupeři až do vápna a před sebou měl už jen brankáře, ten byl však opět na správném místě a Nožička napálil míč jen do jeho nohou. V 71. minutě zahrával domácí Trnka rohový kop, moc se mu nepovedl, ale míč se přece jen dostal k Nožičkovi, který jej hlavou posunul ke vzdálenější tyči, kde byl domácí Dobrovolný a téměř z nulového úhlu poslal míč do sítě. V druhém poločase toho hosté moc neukázali, ale i tak se mohli dočkat gólu. V 77. minutě zahrávali trestný kop od lavičky domácího týmu, míč šel do vápna, kde si výtečně naběhl hostující útočník a z „voleje“ zakončil těsně mimo bránu. Utkání se pak už jen dohrávalo bez výrazných brankových příležitostí. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: V prvním poločase jsme mohli zápas rozhodnout, ale neproměnili jsme ani jednou z mnoha šancí. Ve druhém poločase to tam přece jenom padlo a body zůstaly doma.

1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: V zápase jsme si moc šancí nevytvořili a domácí ukázali ze jsou v útoku rychlý a důrazný. Domácí si vytvořilo hodně šanci a díky našemu brankaři jsme rádi že zápas skončil jen 2:0 .



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - D. Lehký [-] , T. Klíma [-] , Z. Skryja [-] , M. Mikyska [-] , J. Dobrovolný [-] (78. J. Koch [-] ) - L. Nožička [-] , P. Malec [-] , J. Trnka [-] (88. J. Chyba [-] ) - J. Pažourek [-] , M. Skryja [-] (83. O. Štolpa [-] )

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Anděl [-] (75. J. Svoboda [-] ) , K. Tesař [-] (84. L. Smetana [-] ) , L. Sevelda [-] (46. P. Nevrkla [-] ) , J. Kalášek [-] , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] , R. Komenda [-] , D. Svěrák [-] , O. Tesař [-] (55. M. Kristek [-] ) , D. Smetana [-] (46. T. Bastl [-] )

ŽK: 60. M. Habich , 73. K. Tesař .
Hráči zápasu: J. Dobrovolný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - KUBA Michal, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Herbrych Josef
Tip experta: výhra domácích

Rudíkov je zatím velkým překvapením soutěže, doma ještě neprohrál a nestane se tak ani v tomto utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích