Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice rozhodla v první půli


28

Velká Losenice si vyšlápla na favorizovaný Měřín B a vyhrála o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát skórovali

Domácí zaskočili hosty už v první minutě, kdy po pěkné kombinaci zakončil akci Z. Pospíchal 1:0. Poté se hra vyrovnala a utkání se odehrávalo mezi velkými vápny. Vše podstatné se odehrálo mezi 22. a 28. minutou. Nejdříve hostujícímu kapitánu M. Sýkorovizneškodnil střelu domácí brankář J. Kasal, ale dobíhající L. Řezníček se nemýlil 1:1. Pak začali úřadovat domácí, chybnou rozehrávku hostujícího brankáře v 25. minutě vystihl D. Králíček a poslal míč do prázdné brány 2:1. O tři minuty později zkoprnění hráči Měřína nezachytili náběh Z. Pospíchala za jejich obranu a ten zvýšil na 3:1. Tak skončil i poločas.

Měřín snížil stav zápasu

Ve druhém poločase domácí nepustili hosty do žádné výraznější akce. Hráli ze zabezpečené obrany a spoléhali se na brejky. na hřišti se začalo hrát daleko agresivněji, kdy došlo i k několika nevybíravým zákrokům. V této chvíli měl být rozhodčí důraznější, co se týče rozdávání karet. V 89. minutě se podařilo hostujícímu J. Syslovi snížit na 2:3, ale výhru si domácí už nenechali vzít.  


Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Utkání s lídrem tabulky zvládli kluci na výbornou, jak herně, tak i takticky. Pro mně je důležité, že se do hry dokáží zapojit i střídající hráči. Kluci musí vyléčit šrámy a připravit se na dalšího soupeře, jimž bude Strážek.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Kvůli obrovské marodce a tristnímu nedostatku hráčů jsme zkusili nové rozestavení. Než jsme se rozkoukali, tak jsme po pěkné akci prohrávali. Do našeho vyrovnání jsme byli lepší, ale letos jsme poprvé udělali chyby, které nás stály body. Jak chybné rozehrávky, tak i nedůrazu při 3. gólu se musíme vyvarovat. Nejvíce mě mrzí zranění kapitána Sýkory, po opravdu nevybíravém zákroku musel o půli střídat, kdo ví, kdy bude moci nastoupit. V druhé půli jsme pak byli poloviční. Za vinu to kladu hlavně rozhodčímu, který zápas nekorigoval kartami. Lepší je dát o 2 karty víc, než méně. Pak je z toho znovu a znovu řezničina.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , P. Mach [-] , J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] - P. Zástěra [-] (80. D. Škarka [-] ) , J. Grodl [-] (77. M. Fišar [-] ) , D. Králíček [-] , R. Kasal [-] - P. Kamarád [-] , Z. Pospíchal [-] (65. O. Augustin [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - D. Hrůza [-] , J. Sysel [-] , P. Král [-] , Š. Král [-] - J. Zelinka [-] , M. Sýkora [-] (45. P. Jůda [-] ) , D. Horák [-] - L. Řezníček [-] , L. Prchal [-] (69. J. Šoukal [-] ) , J. Krčál [-] -

ŽK: 62. R. Kasal , 75. P. Neubauer - 31. M. Sýkora , 57. J. Sysel , 62. P. Král , 75. J. Šoukal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠOTOLA Bohuslav - PÁTEK Josef (N), PÁTEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Petr Kolouch
Tip experta: výhra hostů

Čistě nezištně a nezainteresovaně volím výhru hostí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů