Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice odjely z Jakartovic se třemi body


Branky


24

Po bezbrankovém poločasu se Stěbořice ujaly vedení. Jakartovice dokázaly vyrovnat. V závěru však Stěbořice zasadily Jakartovicím dva gólové údery. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Jakartovice, které nastoupily bez několika hráčů základní sestavy, kteří se zúčastnili svatby svého bývalého spoluhráče Palkoviče, dokázaly velmi dlouho vzdorovat favorizovaným Stěbořicím. Po třech minutách zastavilo střelu jakartovického Filipa břevno stěbořické branky, kterou hájil gólman Losert. Hosté odpověděli po deseti minutách nepřesnou hlavičkou Josefuse, která ale mířila nad bránu. Ve zbytku poločasu se obě mužstva utápěla v nepřesnostech, vázla kombinace, a hráči obou mužstev se dostal pouze k několika nepřesným střelám. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou.  

Stěbořice rozhodly dvěma góly v závěru zápasu

Hned zkraje druhé půle po centru Vavrečky nohou dopravil míč do kasy stěbořický Kokošek a poslal tak hosty do vedení – 0:1. Jakartovice vyrovnaly o deset minut později, když si na přímý kop Baráta naběhl Holub a Losert byl bez šance – 1:1. Zhruba od 70. minuty začaly domácím docházet síly a Stěbořice začaly pomalu lámat odpor domácích, což se jim povedlo až v závěrečné desetiminutovce. V 82. minutě našel Šmalec přesně Kokoška, který pokořil Hrušku – 1:2. Výhru pojistil dvě minuty před koncem Šindelář, jehož centr zaplul až do sítě – 1:3. V závěru ještě mohl zkorigovat skóre Sváček, který se probil do vápna, ale vysoko přestřelil. Stěbořice si už tři body nenechaly vzít.   



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Byli jsme oslabeni o několik hráčů základní sestavy, a měli jsme v ní několik dorostenců. Stěbořice byly lepším týmem, ale my jsme jim až do 70. minuty dokázali vzdorovat. Pak nám došli síly, čehož hosté využili.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Dneska to nebylo vůbec podle mých představ, vůbec jsme nebojovali, bylo to bez pohybu. Výhru jsme doslova vydřeli.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Hruška [-] - O. Duda [-] , J. Barát [-] , D. Filip [-] , R. Mička [-] , T. Matyáš [-] , M. Sváček [-] , P. Němec [-] , P. Heinzke [-] , R. Holub [-] , Z. Franek [-] (82. T. Bartoš [-] )

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] (44. M. Otipka [-] ) , V. Graca [-] (84. V. Kramný [-] ) , R. Kokošek [-] (89. D. Burda [-] ) , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] (63. O. Šmalec [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 32. J. Barát .
Hráči zápasu: P. Heinzke - R. Kokošek .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - BARTUSEK Tomáš (N), POLA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: remíza

Tak jednoznačný šlágr kola, bohužel pro Jakartovice to bude složité bez pěti hráčů základní sestavy (veselé od Palkoviče). Škoda, že Stěbořice naši prosbu neakceptovali a zápas není přeložen, ale věřím naším hráčům a bod si odvezeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

toto vidím jako zápas KOLA.
Jakartovice jsou sice doma silné, ale vidím to na remíz

Tip: výhra hostů