Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 10:15

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Dynamo ZČE Plzeň doma ukázala svojí útočnou sílu a rozstřílela FC Dynamo Horšovský Týn 6:0


Branky


0

Opravdu velkou nadílku si připravila domácí Plzeň pro hosty z Hrošovského Týnu. Po devadesáti minutách svítil na tabuli stav 6:0 a Plzeň si tak dál drží velkou šanci na konečné první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před zápasem se nad trávníkem zatáhla obloha a trochu i zapršelo. Naštěstí to příliš neovlivnilo hrací podmínky, ikdyž hráčům musela být pořádná zima. To však nezabránilo rychlému nástupu domáchích, konkrétně Václava Lisého který už ve 4. minutě otevřel skóre zápasu. Rychlý gól hráče domácího celku ještě více motivoval jeho spoluhráče a do konce poločasu stihl dva góly přidat Petr Papáček a jeden Marek Vohrna. Za téměř rozhodnutého stavu proběhlo střídání na straně domácích a na trávník se v 53. minutě podíval Michal Meszáros a pouhé dvě minuty na to i Jaroslav Levý. Hráči ZČE Plzeň si mohli v klidu užít zbývajcí část zápasu, protože skóre mluvilo jasně v jejich prospěch a ze slov Jiřího Kurala "Hosté se postalivy na vápno do řady a bránily" je zřejmé že i hra a né pouze skóre byla jednostraná . V probíhajcím druhém poločase se dokázal ještě dostat mezi dvougólové střelce dnešního hracího dne také Jan Peterka který si mohl užít oslav gólů v 60. a 86. minutě. Skóre 6:0 vydrželo až do konce a Plzeň se tak opět o krok přiblížila prvnímu místu v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Jiří Kural: Hrálo se za trvalé převahy domácího mužstva, hosté nastoupily ve velice nakombinované sestavě a prakticky neohrozili naší branku. Hrálo se jen velmi průměrné utkání.




Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Fléger [-] - L. Zoubek [-] , P. Papáček [-] , P. Macht [-] , J. Šulc [-] - P. Bednář [-] , P. Škarda [-] , M. Vohrna [-] , V. Lisý [-] (74. M. Brácha [-] ) , J. Šebek [-] - J. Peterka [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
D. Mathauser [-] - D. Novák [-] , D. Tarhaj [-] , Z. Staroba [-] , J. Jurko [-] - L. Kordule [-] , J. Doležal [-] - V. Šperl [-]

Místo: Dynamo ZČE Plzeň. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.