0:1
(0:0)
56. O. Rous
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Zdemyslic v Blovicích rozhodla jediná branka


Branky


56. O. Rous
0

Vyrovnané utkání v 56. minutě rozhodl Ondřej Rous.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl poměrně vyrovnanou partii. Už v 5. minutě zahrávaly Zdemyslice přímý kop z pravé strany pokutového území, ten ale po zákroku Gubiše přinesl nebezpečný protiútok na druhé straně, který přesnou střelou nezakončil Zeman. Po většinu času se hrálo ve středu hřiště a více než krásné akci mohli diváci vidět urputný boj. V 27. minutě zahrozili domácí, ale střela Jánského z dobré pozice byla zdemyslickou obranou sražena na roh. Asi nejblíže ke gólu bylo v 35. minutě. Hráč Zdemyslic vyslal centr do vápna, kde se střetl brankář Gubiš s protihráčem. Míč se odrazil k hostům, ale hlavičku, která mířila do opuštěné branky, pohotově odvrátil na roh vracející se Josef Hrach. Gólem neskončila ani jedovatá střela Zdemyslic z 42. minuty, a tak se šlo na poločasovou klobásu za bezbrankového stavu.

 

 

Krátce po pauze byl gólový účet konečně otevřen. Autové vhazování Zdemyslic z levé strany, míč se dostal na hranici velkého vápna, kde se po několika odrazech dostal k nohám Ondřeje Rouse, jehož povedený lob skončil až v síti. O několik okamžiků později mohl z přímého kopu vyrovnat Vlastimil Šlais, ale jeho střela orazítkovala břevno a dorážku na poslední chvíli lapil skvělý brankář Kropík. Losiná si vytvářela další šance, ale v tomto utkání jí zkrátka nebylo souzeno. Žádná "tutovka" se po zbytek utkání nezrodila, a tak byl Rousův gól nakonec vítězný.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná B
František Karl, sekretář Losiné: "V zápase se Zdemyslicemi jsme chtěli bodovat, bohužel jsou utkání, kdy se nepromění ani ty největší šance a právě takové utkání nás potkalo. Nezbývá než porážku hodit za hlavu a soustředit se na další utkání, která nás čekaji."

TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík, brankář Zdemyslic: "Bylo to vyrovnané utkání, které bohužel oku fotbalového fanšmejkra moc nelahodilo. V celkovém součtu jsme měli o trochu toho štěstíčka více a podařilo se nám vsítit jedinou branku utkání."



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - T. Mádr [-] , J. Hrach [-] , J. Albl [-] , D. Matulka [-] (46. D. Kubalík [-] ) - M. Tomrdle [-] (46. J. Šlais [-] ) , O. Fremr [-] , V. Šlais [-] , L. Jánský [-] (58. F. Mádr [-] ) - D. Zeman [-] (46. V. Topinka [-] ) , T. Albl [-] (46. M. Drahoňovský [-] )

TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - I. Špelina [-] , M. Šamšula [-] , J. Fiala [-] , J. Láska [-] (30. J. Nedvěd [-] ) - T. Lang [-] , A. Polívka [-] (75. I. Průcha [-] ) , O. Rous [-] , M. Kysela [-] - J. Kroc [-] (61. M. Šulc [-] ) , P. Česal [-]

ŽK: 28. M. Tomrdle .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.