3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Válec jménem Vstiš se zadrhl, Dolní Lukavice urvala body v závěru


Branky


0

12:1. Takové bylo skóre Vstiše po třech odehraných jarních kolech. Vidina pohodového titulu dostala trhliny, když po prohře po penaltách z minulého kola, přišel stejný osud i tentokrát. Hrdinou Dolní Lukavice se stal stoper Václav Lecjaks, který dvěma góly v samotném závěru zajistil svému celku remízu a další trefu přidal i v pokutových kopech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S nerovným a hrbolatým stavem hřiště se lépe vyrovnávala hostující Vstiš. Ta podle papírových předpokladů v první půli dominovala. Družstevník si vypracoval veliké množství šancí a dvě z nich přetavil v gól. Autorem toho prvního nebyl nikdo jiný než nejlepší střelec soutěže Ondřej Vodička. A střelec druhé branky? Nečekaně Ondřej Vodička. Náskok mohl být ještě větší než dvougólový, ale to by museli mít hostující borci přesnější mušku.

 

Hosté měli utkání ve svých rukou a jedině vinou chyby se mohla Dolní Lukavice dostat zpět do hry. Po změně stran však Vstiš působila příliš lehkovážným, až profesorským dojmem. Což byla přesně voda na domácí mlýn. Když už se zdálo, že se nic zajímavého nestane, udeřil v 84. minutě zkušený stoper Václav Lecjaks. Hostům toto varování však nestačilo a po další fatální chybě obrany v 89. minutě udeřil opět Václav Lecjaks. Stav 2:2 vydržel i po nastaveném čase a šlo se do penalt.

 

Penalty lépe vyšly domácím, za které se trefili Frančík, Vajai L., Ščíslák a Lecjaks a senzační obrat byl dokonán, neboť za Vstiš pokutový kop proměnili jen Malý a Krejčí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lukavice
Oficiální facebooková stránka TJ Družstevník Vstiš: "Příští týden hrajeme v sobotu doma proti Merklínu B od 17.00 a doufáme, že se opět vrátíme na vítěznou vlnu."

TJ Družstevník Vstiš
Jaroslav Stehlík st., trenér Dolní Lukavice: "Důležité body. Naším nejlepším hráčem byl Václav Lecjaks."



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - V. Baumruk [-] (45. L. Vajai [-] ) , V. Lecjaks [-] , D. Bešta [-] , R. Kokoška [-] (75. M. Marics [-] ) - P. Bělonož [-] (61. J. Čech [-] ) , R. Tolar [-] , D. Ščíslák [-] , M. Myslivec [-] - J. Zahradník [-] , M. Rotenborn [-]

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - M. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , T. Maday [-] , P. Purdeš [-] - T. Krejčí [-] , D. Malý [-] , A. Ježek [-] , J. Vodička [-] (85. M. Kaiser [-] ) - P. Švec [-] , O. Vodička [-] (65. V. Zachariáš [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.