3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš konečně vítězně, Merklínu chybí střelec


Branky


0

Vstiš se v posledních dvou zápasech trošku zabrzdila, když nedokázala ani jednou vyhrát. K nastartování nemělo být lepšího soupeře než desátý Merklín, který se nepotýká zrovna s nejlepší formou. A povedlo se.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí, hnáni početným publikem, chtěli z tohoto utkání jednoznačně tři body. Kdo ale čekal úvodní drtivý tlak Vstiše, musel být zklamán. Družstevník si nebyl schopen přesně nahrát a místy působil celek, který usiluje o postup, zbrkle a netrpělivě. Příčinou špatné hry mohlo být i zranění kapitána Krejčího, kterého již v 5. minutě musel nahradit Korčík. V prvním poločase tak byl mírně lepší Merklín, který si dokázal vypracovat tlak, ale doplácel na svou největší slabinu - koncovku. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Po změně stran už byla k vidění ta Vstiš, která aktivní hrou porážela soupeře rozdílem třídy. V 55. minutě přišlo zasloužené vedení. Z přímého kopu se prosadil nejlepší hráč minulého týdne Daniel Malý, jehož střela zapadla, i s přispěním clonícího Korčíka, na zadní tyč. Úvodní branka donutila hostující celek se více tlačit do ofenzivy, kvůli čemuž v obraně vznikala okénka. Toho v 65. minutě využil Ondřej Vodička, kterého přesným pasem našel Ježek. Třetí a poslední branka padla v 80. minutě. Jejím autorem byl Martin Korčík, který si výborným výkonem řekl o základní sestavu. Merklín byl důstojnějším soupeřem, než by se podle skóre mohlo zdát, doplatil však na neproměňování šancí i na početnou marodku.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Martin Korčík, útočník Vstiše: "Soupeř byl kvalitní a podle toho také vypadal první poločas. Nechali jsme se zbytečně zatlačit a nehráli jsme svoji hru. Do druhé půle jsme nastoupili s jasným cílem vstřelit branku a kontrolovat hru, což se nám povedlo. Nakonec jsme přidali ješte dvě branky a soupeři jsme toho po zbytek zápasu moc nedovolili."

TJ Sokol Merklín B
Stanislav Hrádek, asistent trenéra Merklína: "Naše hra není špatná, ale prostě nám chybí góly. Soupeř vyhrál asi zaslouženě, ale od prvního celku tabulky bych čekal víc."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Petrželka [-] - J. Pyrgal [-] , J. Kraus [-] , T. Maday [-] , P. Purdeš [-] - A. Ježek [-] (65. V. Zachariáš [-] ) , T. Krejčí [-] (5. M. Korčík [-] ) , D. Malý [-] , J. Vodička [-] - P. Švec [-] , O. Vodička [-] (75. M. Švec [-] )

TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - D. Tesárek [-] , M. Šambergr [-] , I. Jankov [-] , S. Žižka [-] - M. Voráček [-] , P. Štádler [-] , P. Kroupa [-] (83. B. Majdúch [-] ) , T. Bešta [-] - V. Tichota [-] , Z. Regner [-] (59. D. Marek [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.