0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice si zastřílely proti Záluží


Branky


20. P. Česal , 29. J. Kroc , 37. A. Polívka , 65. J. Kroc
0

V Hoříkovicích se mělo odehrávat těsné utkání mezi pátým Zálužím a šestými Zdemyslicemi. Konečný výsledek 0:4 vypadá hrozivě, ale dění na hřišti bylo po většinu času vyrovnané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdemyslice vstoupily do utkání aktivněji a dá se říct, že měly menší herní převahu, ze které pramenily šance. První gól přišel ve 20. minutě po prudké střele Petra Česala, na kterou neměl brankář Fryč nárok. Vedoucí branka tým, který byl podle zápisu hostující, znatelně uklidnila, neboť na jaře bývalo pravidlem, že Zdemyslice inkasovaly v utkáních jako první. Navíc ve 29. minutě přišla druhá branka, o níž se tentokrát postaral útočník Jan Kroc. Třígólové vedení svému týmu zajistil Aleš Polívka, kterému přesně nahrál Ondřej Rous. Záluží ne, že by hrálo vyloženě špatně, ale jeho výkonu chyběla větší útočná kvalita.

 

Ve druhém dějství bylo znát, že Zdemyslice se chtějí hlavně vyvarovat chybám, což se povedlo. Další branka padla po povedené hlavičce Jana Kroce. Tuto branku si zálužický brankář určitě za rámeček nedá, neboť to byl právě on, kdo Krocovi svým špatným vyboxováním míč přihrál. Žádná větší gólová šance se do konce zápasu neurodila. Konečný výsledek: 0:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník, obránce Záluží: "Opět hrozný výkon, přesto vyrovnané utkání. Soupeři tam spadlo snad všechno, my jsme ani nevystřelili na branku. Myslím si, že výsledek je neodpovídající."

TJ Zdemyslice
Jan Fiala, obránce Zdemyslic: "Hrálo se naprosto férové utkání bez zbytečných dohadů a faulů."



Sestavy


TJ Sokol Záluží
T. Fryč [-] - P. Zahradník [-] , V. Schamberger [-] , Z. Vacek [-] , L. Třeštík [-] - L. Pondělík [-] , V. Zahoř [-] , P. Motyčák [-] , J. Urbánek [-] - F. Pondělík [-] (77. J. Kavka [-] ) , P. Braun [-]

TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - M. Šamšula [-] , I. Špelina [-] , J. Fiala [-] , O. Rous [-] - M. Kysela [-] , A. Polívka [-] , V. Hejl [-] (59. J. Jirgl [-] ) , T. Lang [-] - J. Kroc [-] , P. Česal [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.