3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov zachránil tři body v poslední minutě zápasu!


Branky


12. D. Kubík , 64. L. Terber , 90. P. Eret - 36. F. Lösch , 70. F. Lösch
0

Chotěšov přivítal na svém hřišti Keramiku Chlumčany B. Vyrovnané utkání přineslo celkem 5 branek a z toho 2 penalty!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když se tyto dva kluby utkali na podzim, podařilo se Chotěšovu vyloupit Chlumčanský stadion 2:0. Hosté tak v rámci 18. kola přijeli do Chotěšova s cílem oplatit podzimní porážku a urvat alespoň bod.

 

Už od první minuty se zápas odvíjel tempem, které určovali spíše domácí. Dospělo to až k úvodní brance, kterou vstřelil ve 12. minutě David Kubík, který se po přesném centru Znášika ocitl sám ve vápně a hlavou zamířil přesně k tyči. Hosté, kteří spoléhali na práci svého jediného útočníka se vyrovnání dočkali ve 36. minutě. Po faulu ve vápně se exekuce penalty ujal František Lösch, který zamířil přesně k pravé tyči. Přestože byli domácí po dobu prvního poločasu o něco lepší, šli hráči do kabin za smírného stavu 1:1.

 

Druhý poločas byl dost podobný tomu prvnímu. Domácí se drželi více na míči a drželi tak pomyslnou taktovku nad utkáním. Většinou ale jejich akce končily centry a vyložených šancí moc nebylo. Až v 64. minutě se po přímém kopu Vacka, který brankář dokázal zneškodnit, dostal k dorážce Lukáš Terber jehož dorážka znamenala vedení domácích 2:1. Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat. V 70. minutě si opět dokázal František Lösch dobrým pohybem vykoledovat faul ve vápně a stejně jako v prvním poločase dokázal proměnit penaltu. Rozhodující a pro hosty zdrcující moment přišel v 90. minutě utkání. Po standartní situaci se dostal k hlavičce domácí stoper Pavel Eret, který zamířil přesně mezi tři tyče a zajistil tak Chotěšovu zisk tří bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch: Přijeli jsme s tím, že budeme víceméně spíš bránit a moc se netlačit do útoku a nakonec se nám to poměrně dařilo. Bylo by ale snazší prohrát 5:0. Celý tým doslova jezdil po zadku a měli jsme na to, abychom si odvezli minimálně bod. Dostat gól takhle na konci zápasu je vždycky to nejhorší, co se vám může stát.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - A. Carlan [-] , P. Eret [-] , J. Ondruš [-] , M. Wizovský [-] - E. Molek [-] , D. Kubík [-] , T. Vacek [-] , L. Terber [-] , P. Hasenöhrl [-] - P. Znášik [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , J. Kastner [-] - T. Lachman [-] , L. Tomášek [-] , D. Štolle [-] , T. Benedikt [-] , M. Jeslínek [-] - F. Lösch [-]

ŽK: 5. M. Wizovský .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.