3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předenice si doma poradili s Dobřany


Branky


15. J. Mašek , 30. M. Bruml , 44. J. Majer
0

Na předenický fotbalový stadion dorazili k utkání 18. kola hráči Dobřan. Na rozdíl od podzimního utkání, tentokrát se jednalo o poměrně jasnou záležitost!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na podzim se tyto dva celky utkali v Dobřanech a utkání rozhodnul až penaltový rozstřel. V něm byli šťastnější Dobřany a domácí Předenice tak dnes měli jasný úkol, zisk 3 bodů.

 

V prvním poločase si domácí Předenice od začátku vytvářeli šance a diktovali tempo utkání. První branka přišla již v 15. minutě, když se po centru z pravé strany hlavou prosadil Josef Mašek. Dobřany se na tuto branku pokusily odpovědět a zatlačili domácí do defenzívy. Větší šanci si ale nevytvořili. Přišel tak trest ze strany domácích. Martin Bruml využil ve 30. minutě chyby v rozehrávce obrany soupeře a v souboji jeden na jednoho proti brankáři uspěl. Třetí a poslední branka tohoto utkání padla ve 44. minutě. Po přihrávce mezi obránce se dostal do gólové šance Josef Majer, který parádním lobem vystavil hostujího brankáře pouze do role diváka. 

 

Druhý poločas se spíše jen dohrával. Domácí si opět vytvořili pár pěkných šancí, ale ani jednu z nich už proměnit nedokázli. Dobřany o něco zlepšili svou hru a dokázali si vypracovat šance, ale ani jim se nepodařilo skórovat. V závěru se zápas trochu vyhrotil a pár hádek doplnili i ostřejší zákroky. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml: Výborný zápas z naší strany, Dobřany neměli šanci u nás uhrát nějaké body. Zápas jsme si od začátku hlídali a šli jsme si za třemi body.




Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - R. Jirák [-] , D. Kasl [-] , K. Mašek [-] , D. Procházka [-] - T. Pech [-] , V. Frank [-] , P. Kvídera [-] - J. Mašek [-] , J. Majer [-] , M. Bruml [-]


Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.