1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy v boji o postup opět klopýtli!


Branky


20. J. Majer , 60. P. Uchytil , 90. J. Mašek
0

Už podruhé v řadě prohrál jeden z aspirantů na postup Žinkovy! Tentokráte si z jejich hřiště odváží cenný skalp tým Předenic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání bylo vidět, že Žinkovy nejsou po prohře v Nepomuku v nejlepším rozpoložení. Hrál se poměrně vyrovnaný fotbal, ale ani jeden z týmů si během prvních minut nevypracoval větší šanci. Ve 20. minutě vše změnil Josef Majer, který na hranici vápna obešel jednoho z obránců domácích a přesně zakončil. Poté se začal hrát hodně rychlý fotbal nahoru dolů, ale ani jeden z týmů si větší šance nevypracoval a do kabin se tak šlo za stavu 0:1.


Do druhého poločasu vstoupili Žinkovy aktivně a znovu předváděli to, co je zdobilo v celé sezóně. Jejich aktivní přístup nedal nejmenší šanci kombinacím Předenic a vytvořili si tak poměrný tlak. Ku jejich smůle ale ani tato snaha nepřinesla branku. Naopak v 60. minutě se po brejku na druhé straně prosadil Petr Uchytil a zvýšil tak na 0:2. Tento stav se ale po krátké chvíli opět změnil, když se domácím podařilo snížit na 1:2. Následoval další tlak Žinkov, který vyústil ve výhodu pokutového kopu. Tato obrovská šance na srovnání ale zůstala nevyužitá. V posledních minutách se stupňovala snaha Žinkov na vyrovnání, ale místo tolik kýženého gólu na 2:2 přišla další rána z protiútoku Předenic. Po rychlém brejku se dostal ke střele Martin Bruml, jeho pokus dokázal domácí brankář vyrazit pouze k nohám Jana Maška ten pojistil výhru hostů gólem na 1:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Předenice
Martin Bruml: Před zápasem panovali obavy, jak tento zápas dopadne, protože jsme přijeli do Žinkov bez tří hráčů základní sestavy. Ale od začátku zápasu bylo vidět že i Žinkovy nejsou v dobrém rozpoložení po výprasku v Nepomuku a tak se hrál docela vyrovnaný zápas. Nám se povedlo dostat se do vedení a pak hrát na protiútoky, které jsme dokázali proměnit a to rozhodlo.



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
V. Němec [-] - T. Hora [-] , J. Tykvart [-] , J. Vokurka [-] , J. Čengery [-] - M. Šneberk [-] , J. Růžička [-] , Z. Pavlíček [-] , T. Oulík [-] - Z. Trojánek [-] , F. Švejda [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - R. Jirák [-] , K. Mašek [-] , F. Kozel [-] , D. Procházka [-] - T. Pech [-] , J. Majer [-] , M. Bruml [-] , V. Frank [-] , J. Mašek [-] - P. Uchytil [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.