J. Petlička 25.
M. Hell 35. (vl.)
M. Volf 43.
3:2
(3:0)
56. M. Kraus (p.)
67. M. Procházka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

13.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice se na udržení tříbrankového náskoku z první půle nadřela


Branky


25. J. Petlička , 35. M. Hell (vl.) , 43. M. Volf - 56. M. Kraus (p.) , 67. M. Procházka
19

V Dobrovici se v sobotu 3. listopadu potkali sousedé z tabulky, druhý nejlepší ligový útok na straně domácích narazil na nejlepší ligovou obranu na straně hostů z Králova Dvora. Dobrovičtí nastupovali do zápasu s chmurnou výsledkovou sérií v zádech, kdy v posledních pěti utkáních čtyřikrát prohráli. Hosté naopak v posledních 4 kolech neinkasovali branku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Tentokrát se nenaplnilo pravidlo, které zatím platilo s jedinou výjimkou ve všech domácích zápasech Dobrovice, a sice že u dobrovického cukrovaru padne první gól nejpozději do 7. minuty. V úvodu utkání se dostal do šance hostující Procházka, ale z nadějné pozice přestřelil. Pak už přišli ke slovu domácí, ve 25. minutě odražený míč po autovém vhazování napálil Josef Petlička a jeho střelu tečoval hostující obránce do protipohybu Krčka – 1:0. A ve 35. minutě se domácí fanoušci mohli radovat znovu. Nejlepší hráč dosavadního průběhu zápasu Pavel Bernát odcentroval z levého křídla a ve skluzu poslal míč do vlastní sítě hostující stoper Hell. Dobrý výkon dobrovických, kteří svého soupeře přehrávali rozdílem třídy potvrdil na konci prvního poločasu ještě Volf, jemuž dokázal Soběslav na zadní tyči sklepnout prudký centr a dobrovický kanonýr ze tří metrů nekompromisní bombou do sítě prolomil svou střeleckou smůlu.

 

Druhý poločas

Dobrovice tak po prvním poločase mířila cílevědomě za vítězstvím. Hostující trenér provedl ve svém tým o poločase hned tři změny ve snaze se zápasem ještě něco udělat. Do druhé půle nenastoupili Bouček, Hejda a R. Novák, místo nich vběhli na hřiště Břížďala, Dolák a Šlapák. První tutovku však měli znovu domácí. Jiří Sodoma si naběhl mezi beky a jeho střelu po zemi tváří v tvář chytil brankář Krček. O chvíli později přišla gigantická šance Dobrovice - robustní Sodoma předběhl králodvorské beky a ideálně přihrál na malé vápno úplně volnému Bernátovi, jehož ránu na čáře zázračně vyhmátl Krček. Domácí nedali dvě velké šance, a tak podle odvěkých fotbalových zákonitostí musel přijít trest.

 

V závaru před domácí bránou Volf vleže fauloval Balšánka a rozhodčí nařídil penaltu pro hosty. K té se postavil Martin Kraus a nezaváhal. A o deset minut později se z rozhodnutého zápasu stalo drama. Ondřej Bartoš vyrazil daleko mimo svůj výběh, jenže míč do své moci nedostal a jeho hrubou chybu gólem z dálky do prázdné brány potrestal Michal Procházka. Hosté byli do konce utkání lepším mužstvem, ale k nějakému drtivému tlaku se už nedostali a co je hlavní, nepodařilo se jim už vytvořit žádnou pořádnou brankovou příležitost. Dobrovičtí se tak po delší době připsali do tabulky plný bodový zisk a spravili si náladu po posledních nevydařených vystoupeních.

 

Zdroj: FK Králův Dvůr



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , J. Sodoma [-] (65. D. Miškovský [-] ) , P. Malý [-] , P. Bernát [-] (90. J. Novák [-] ) , T. Osvald [-] , M. Petrlák [-] , J. Petlička [-] (71. D. Kostka [-] ) , P. Tvaroha [-] , O. Soběslav [-] , M. Volf [-] (78. T. Cigánek [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - R. Novák [-] (46. D. Dolák [-] ) , M. Procházka [-] , M. Hejda [-] (46. M. Šlapák [-] ) , J. Balšánek [-] , T. Šebek [-] , M. Kraus [-] , D. Zelenka [-] , M. Hell [-] , M. Rendla [-] , J. Bouček [-] (46. T. Břížďala [-] )

ŽK: 59. T. Osvald , 66. J. Petlička - 27. J. Bouček , 64. J. Balšánek .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Urban Michal - NĚMEC Václav, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:36

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:59

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 08:11

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:17
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:20

Tip: výhra domácích