4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice doma opět zvítězili


Branky


0

Na hřišti Radkovic se snažili tentokrát body urvat hráči Letin, jenže neúspěšně, domácí zvítězili 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radkovice začali utkání velice aktivně a hned po 5. minutách se ujali vedení. Střílená přihrávka našla útočníka Marka Bradu a ten poslal domácí do vedení. Radkovice měli po zbytek poločasu více ze hry, byli aktivnější, rychlejší a důraznější. Z toho pochopitelně vyplynuly také gólové šance, které vyvrcholily dvěma brankami v závěru poločasu. Nejprve se ve 34. minutě prosadil Haris Ahmeckovic a následně se minutu před koncem poločasu prosadil již podruhé Marek Brada. Domácí tak šli do šaten za stavu 3:0 s vyhlídkou na jednoduché vítězství.

 

I ve druhém poločase byli Radkovice lepším týmem a po další chybě obrany Letin následoval další trest v podobě branky. Postaral se o ní v 67. minutě Zdeněk Bultas. Domácí měli i další možnosti, jak navýšit své vedení, ale jejich dvě nebezpečné střely skončily pouze na břevně. Ani výhoda pokutového kopu další branku nepřinesla, hostující Martin Hop si s penaltou poradil. V závěru utkání se přeci jen Letiny dostali také k útočným akcím a vypracovali si pár šancí, ale bez většího úspěchu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Václav Heřman: Letiny měli dnes slabší mančaft, pouze dva hráče na střídání. V základu musel hrát i starší hráč, na střídačce byl také jeden. Myslím si, že mají nějakou marodku nebo se prostě nesešli a podle toho vypadala i jejich hra.

SK Letiny
Vít Pikhart: K absencím před utkáním v Radkovicích přibyly další komplikace a my se tak museli obejít bez pěti hráčů, z toho tři patří do základní sestavy. Domácí byli jasně lepší, my si vytvořili šance až ke konci, ale zápas jsme korigovat nedokázali. Snad jsme si to tedy nechali do zbývajících utkání.



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - M. Oulík [-] (60. J. Horský [-] ) , J. Bešta [-] , M. Velich [-] (65. M. Dušek [-] ) , M. Březina [-] - H. Ahmeckovic [-] , M. Hohlberger [-] , M. Brada [-] , J. Janeček [-] - M. Brada [-] (46. K. Valenta [-] ) , Z. Bultas [-]

SK Letiny
M. Hop [-] - J. Pelíšek [-] , T. Pikhart [-] , O. Šindelář [-] , M. Baxa [-] - R. Přibáň [-] , M. Matejov [-] , P. Brašna [-] , M. Kůs [-] - K. Hajšman [-] , P. Juráš [-]

ŽK: 57. M. Březina .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.