8:1
(4:0)
68. M. Luža
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 16:30

4.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice rozdrtily Nové Sady


Branky


7. M. Paul (p.) , 19. M. Garčic , 38. P. Lapeš , 45. R. Švarc , 61. M. Rygl , 64. M. Paul , 72. P. Lapeš , 83. M. Garčic - 68. M. Luža
18

V Tasovicích byl k vidění jasný zápas. Domácí o dalším debaklu Nových Sadů rozhodli už v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

V zápasech Tasovic padá hodně branek, a to se čekalo i v zápase s Novými Sady, které mají v defenzivě obrovské problémy.

 

Hosté tahali za kratší konec hned od začátku utkání. V 7. minuta přišla kuriózní situace. Nejprve neproměnil pokutový kop Lapeš, jenž se hnal za vyraženým míčem a byl faulován. Ke druhé penaltě v krátkém sledu se postavil Paul a byl úspěšnější - 1:0. V 19. minutě zakombinoval Paul s Lapešem, odražený míč si našel Garčic a skóroval - 2:0. V 39. minutě vyslal Lapeše do sóla Landšperský a domácí střelec nadvakrát překonal Neorala - 3:0. Na konci první půle si Švarc narazil s Lapešem a střelou z hranice velkého vápna zvýšil vedení domácích - 4:0.

Domácí navyšovali vedení

Po hodině hry se domácí radovali z páté branky, když se trefil Martin Rygl - 5:0. Chvíli na to se s míčem za hranicí velkého vápna otočil Paul a přísně mířenou střelou k tyči nedal Neoralovi šanci - 6:0. V 68. minutě si vybral slabší chvíli domácí brankář Konvalina, který špatně vyběhl a byl potrestán střídajícím Martinem Lužou - 6:1. V 72. minutě se po centru z kraje hřiště prosadil hlavou Pavel Lapeš - 7:1. V 83. minutě Paulův pas na zadní tyč zužitkoval Garčic - 8:1.

 

Tasovice hrají v příštím kole v Blansku. Nové Sady hostí Bzenec.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser (trenér): Musím sportovně přiznat, že soupeř přijel s mladými hráči, měl notně oslabený kádr. Utkání byla jednoznačná záležitost. Bylo to o tom vstřelit branku. Pak už si kluci zahráli fotbal.

FK Nové Sady
Petr Mrázek (trenér): Bohužel nejsem s tímhle mužstvem schopný získávat výsledky. Kapitán Škoda měl nějakou oslavu. Ze zkušenějších hráčů jsem měl k dispozici vlastně jen brankáře Neorala a obránce Koppa. Schlimbach je po dlouhé nemoci, jinak hráli převážně mladí.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - L. Hrazdílek [-] , R. Švarc [-] , J. Landšperský [-] , M. Paul [-] , M. Garčic [-] , P. Lapeš [-] , M. Rygl [-] , M. Blahoudek [-] , Z. Mička [-] (64. J. Rapouch [-] ) , P. Horáček [-] (72. J. Čermák [-] )

FK Nové Sady
D. Neoral [-] - M. Smrček [-] , J. Šrom [-] (67. T. Hrůzek [-] ) , P. Pošusta [-] (76. J. Kubáček [-] ) , J. Smrček [-] , J. Schlimbach [-] (56. M. Luža [-] ) , O. Urbančik [-] , D. Ronza [-] , M. Krátký [-] , T. Kopp [-] , L. Dokoupil [-]

ŽK: 21. P. Lapeš , 42. M. Paul , 76. J. Landšperský , 90. M. Garčic - 6. D. Ronza , 58. L. Dokoupil .
Hráči zápasu: M. Garčic , M. Paul , P. Lapeš .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - FABEŠ Roman, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: František Kuldan
Tip experta: výhra domácích

Tasovice vyhrají větším rozdílem - 3:0.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Podle postavení v tabulce a současnému průběhu soutěže to bude pro domácí bodově lepší, jen stím, že hosté možná vsítí svůj první gól.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích