0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:00

5.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Humpolec schytal debakl od Staré Říše


Branky


32. V. Švarc , 34. A. Plichta , 41. O. Kvych , 67. O. Kvych , 72. J. Cejpek
18

Krajské derby na půdě Humpolce jednoznačně ovládli hosté ze Staré Říše a domácí stále čekají na první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

V úvodu zápasu se hrálo především ve středu pole. Nejprve se dral do zakončení Šerý, ale byl tísněn Hekerlem. Po dvaceti minutách se dostal do dvou šancí Plichta. Nejprve po Málkově chybě střílel těsně vedle. Poté ho skvěle vychytal domácí brankář Kříž. Do šance se tlačil i domácí útočník Pešek, ale jeho střela byla hostující defenzivou zblokována. Ve 32. minutě si našel odražený míč Vojtěch Švarc a jeho tečovaná střela skončila v domácí síti - 0:1. Chvíli na to vyrobil kardinální chybu domácí brankář, jehož obral o míč Plichta a do prázdné brány poholdně navýšil vedení hostů - 0:2. V závěru poločasu se po Plichtově pasu ještě prosadil rychlonohý Kvych, který pláchl domácí obraně a Kříže překonal střelou na zadní tyč - 0:3. Zvýšit vedení hostů mohl ještě Nehyba, ale s jeho přímým volným kopem si Kříž poradil. 

Hosté navyšovali vedení

I po přestávce tahali domácí za kratší konec. Byli všude později a inkasovali další dvě branky. Nejprve sice hostujícího gólmana vystrašil Skryja, ale v 67. minutě si po pěkné kombinaci a závaru před domácí brankou počínal nejlépe Kvych, který zachoval klid na kopačkách a dostal míč do sítě - 0:4. Poslední branku vsítil po pěti minutách na hřišti střídající Cejpek, který zužitkoval centr z pravé strany - 0:5. Poté ještě z přímého volného kopu mířil do tyče Heide.

 

Humpolec v dalším kole jede do Tasovic. Stará Říše hostí Lanžhot.

 

Sestřih utkání z dílny AFC Humpolec najdete ZDE.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Ján Kubík (trenér): Děláme hrubky, kterými dostaneme soupeře na koně. Tentokrát se jich nevyvaroval brankář Kříž. Prohráli jsme zaslouženě a pokud takto budeme pokračovat, tak nás žádné úspěchy nečekají.

FSC Stará Říše
Luděk Kováčik (trenér): Vyhráli jsme zaslouženě. Mladý tým Humpolce s námi měl problémy. Měli jsme rozhodnout daleko dřív, ale jsme rádi, že to takhle dopadlo.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Šerý [-] , M. Podoba [-] , J. Pešek [-] (84. R. Prchal [-] ) , J. Málek [-] (63. M. Havel [-] ) , D. Alt [-] , T. Kopic [-] , O. Tomovič [-] , D. Maršík [-] , R. Dalík [-] (74. P. Štěpán [-] ) , J. Skryja [-]

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - R. Nehyba [-] (71. J. Sobotka [-] ) , M. Moravec [-] , R. Cipruš [-] , V. Švarc [-] (67. J. Cejpek [-] ) , A. Plichta [-] (63. M. Vacek [-] ) , O. Kvych [-] , P. Severa [-] , P. Heide [-] , P. Příborský [-] , L. Hekerle [-]

ŽK: 74. R. Dalík , 76. D. Maršík , 90. D. Šerý - 85. P. Severa .
Hráči zápasu: O. Kvych , P. Heide , V. Švarc .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - NÁPRAVNÍK Jan, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Nedvěd
Tip experta: výhra hostů

Humpolec měl jako nováček na začátek hodně těžký los, ale na výhru si podle mě ještě počkají. Stará Říše potvrdí roli favorita a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza