0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 15:30

7.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Humpolec nestačil ani na Bzenec


Branky


18. O. Konečný , 31. P. Kasala , 68. L. Kolčava (vl.)
19

Humpolec si po dobrém výkonu v Tasovicích brousil zuby na první body, ale doma s Bzencem padl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Na Vysočinu přijel Bzene, kterému vstup do soutěže nevyšel podle představ. Domácí na tom však byli ještě hůře, když ještě nezískali ani bod.

 

Sestřih z utkání z dílny AFC Humpolec ZDE.

 

Na domácích bylo znát, že nejsou v pohodě a že na nich leží po předešlé sérii proher velká deka. Nakonec však měli první větší šanci, ale s lobem si poradil Kůřil. Domácí byli všude pomaleji a v 18. minutě za to byli potrestáni. Hosté zakombinovali před domácím velkým vápnem až míč propadl na zadní tyč, kde se ke střele odhodlal Ondřej Konečný a ránou na bližší tyč po zemi překonal Miloslava Pášu v bráně Humpolce - 1:0. Domácí byli v útlumu a po půl hodině hry přišla druhá rána, kterou jim po přesném pasu za Maršíka zasadil kanonýr hostí Petr Kasala, který díky svému důrazu zvýšil na rozdíl dvou branek - 2:0. Snížit mohl Pešek, který se zbavil hostujího obránce, ale výborně vyběhl Kůřil a domácí útočník za jeho záda míč nepropasíroval.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí se po poločasové přestávce herně zvedli, ale se skóre na své straně nepohnuli. Když už po rohovém kopu dostali míč do brány, tak kvůli faulu na brankáře hostí nebyl gól uznán. Ve výborné střelecké pozici se ocitl domácí kapitán Štěpán, ale míč trefil špatně. Na druhé straně trefil břevno Kasala. V 68. minutě hosté zvýšili, když si po rychlém brejku hostí vstřelil po prudké přihrávce z pravého křídla vlastní gól Kolčava - 0:3. Poté už se zápas dohrával a hosté v pohodě dokráčeli ke třem bodům.

 

Humpolec jede v dalším kole do Bystrce. Bzenec hostí Lanžhot.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Ján Kubík (trenér): V prvním poločase nám to vůbec nevyšlo. Ve druhém poločase jsme se snažili vstřelil kontaktní gól. Měli jsme několik šancí, rozhodčí nám neuznal gól a asi jsme měli i kopat penaltu. Škoda.

TJ Slovan Bzenec
Richard Hrotek (trenér): Utkali jsme se s bojovným mančaftem. Věděli jsme, že se jim v tomhle musíme vyrovnat. V první půli jsme mohli dát více branek. Druhý už byl spíše o bojovnosti a třetí gól rozhodl. Vezeme cenné tři body a mohlo by nám to pomoci do dalších zápasů.



Sestavy


AFC Humpolec
M. Páša [-] - T. Vrátný [-] , J. Pešek [-] , J. Skryja [-] (71. J. Málek [-] ) , L. Kolčava [-] , O. Tomovič [-] (65. Š. Zástěra [-] ) , D. Maršík [-] , R. Dalík [-] (46. T. Kopic [-] ) , D. Šerý [-] , R. Nermut [-] , P. Štěpán [-]

TJ Slovan Bzenec
M. Kůřil [-] - T. Košut [-] , M. Vaverka [-] , M. Petrucha [-] , L. Mlýnek [-] - D. Pelikán [-] , O. Konečný [-] (72. R. Krumpholc [-] ) , M. Hubr [-] , B. Šálek [-] - P. Venclík [-] (86. R. Čech [-] ) , P. Kasala [-]

ŽK: 26. L. Kolčava , 53. D. Šerý , 89. T. Vrátný - 22. M. Vaverka , 53. O. Konečný , 71. T. Košut , 76. P. Venclík .
Hráči zápasu: J. Pešek - P. Kasala , O. Konečný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - FABEŠ Roman, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: výhra domácích

Humpolec si doma půjde tvrdě za vítězstvím a trápící se Bzenec doma těsně udolá.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích