3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčové utkání vyznělo lépe pro Hradec


Branky


0

Nesmírně důležité utkání mezi Hradcem a Dvorcem vyznělo lépe pro domácí, kteří na domácím hřišti zvítězili 3:0!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařil výborný start do utkání. Již v 7. minutě zavadil jeden z obránců Dvorce ve vlastním vápně o nohu Petra Anderleho a rozhodčí bez váhání odpískal pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Ota Kiss a nemýlil se. Domácím tato branka hodně pomohla a dokázali si vytvořit herní převahu. V 18. minutě navíc přišla nepochopitelná chyba dvoreckého brankáře, který si na malém vápně zkoušel obehrát kličkou Michala Bečváře, ten se ale obalamutit nenechal a využil chyby brankáře ke zvýšení na 2:0 pro domácí. 

 

Druhý poločas přinesl obdobnou hru jako ten první, s tím rozdílem, že domácí Hradec se již nemusel nikam zbytečně hnát. Hostům se příliš nedařilo, měli sice záblesky kvalitní kombinace, ale většina jejich akcí skončila nepřesnostmi. Ztrestal je tak v 71. minutě poměrně kuriózním góle Petr Andrle. Podařilo se mu totiž zatočit míč do branky z nevídané pozice - od rohového praporku! Tato branka nadobro ukončila šance Dvorce a dodala domácím potřebnou pohodu k dohrání posledních 20 minut zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946
Jiří Hrdina st.: Měli jsme v zápase převahu, navíc Dvorec ke konci již po střídání nehrál v naprosto ideální sestavě a tak jsme si to pohlídali. Je pro nás nečekané, že Střížovice udělali v Letinách tři body, bohužel, pro nás je to nemilé, pořád jsou před námi Střížovice o bod. Pokud v příštím kole nevyhrajeme a oni zvítězí, tak již není co řešit, bude rozhodnuto. Pro nás to bude v Radkovicích velice těžké, příští týden se bude lámat chleba, mohou do toho také ještě částečně promluvit Lužany.




Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - T. Vozabule [-] (85. J. Hrdina st. [-] ) , K. Kalný [-] , B. Andrle [-] , P. Vlk [-] - O. Kiss [-] , P. Andrle [-] , J. Šubrt [-] , Š. Kundrata [-] - M. Douša [-] (78. T. Dufek [-] ) , M. Bečvář [-]


ŽK: 35. P. Andrle .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.