3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předenice v pohledném utkání porazili Kasejovice


Branky


0

Pro diváka velice pohledné a fotbalové utkání bylo k vidění v Předenicích, kam přijeli Kasejovice. Přesnější koncovka domácích nakonec vyústila v konečný výsledek 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Předenice měli raketový vstup do utkání. Během prvních minut trefil Jan Mašek tyč a Martin Bruml těsně přestřelil branku. Hosté si první šanci vypracovali v 15. minutě, nebezpečná střela ale zamířila pouze nad branku Předenic. Úvodní branka utkání nakonec přišla po 31. minutách, když brankář Kasejovic vyrazil míč po centru přesně na hlavu Martina Brumla, který ho uklidil do sítě. Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat, ve 37. minutě se po nahrávce Karla Flandery prosadil nejlepší střelec ligy Martin Škyrta srovnal tak stav utkání na 1:1. 

 

Druhý poločas začali aktivněji hosté, dostávali se více na míč a vypracovali si i pár šancí. Ve 48. minutě to byl nejprve Martin Fiala, jehož tečovaná střela skončila těsně vedle, krátce na to přišla rána dokonce do tyče. Ani jedna z šancí ale branku nepřinesla a činili se tak opět domácí. V 77. minutě po chybném odkopu hostující defenzívy přišla nepříliš povedená střela Jakuba Bernáška, která se štěstím propadla za záda brankáře Kasejovic. Domácí tato branka hodně povzbudila a dokázali ovládnout zbytek zápasu. K vidění bylo spoustu pěkných kombinací, do šancí se tlačil především Josef Majer, střelec hattricku z minulého utkání. Hosté ale neotáleli, i oni si vypracovali několik velikých příležitostí na skórování, ale jejich koncovka v tomto utkání nebyla ideální. Poslední branka utkání přišla v 85. minutě. Martin Bruml využil špatně zahrané offsidové pasti hostů a vyslal do úniku útočné duo Jakub Bernášek a Josef Majer. První jmenovaný předložil druhému míč před prázdnou branku a ten neměl se zakončení do prázdné branky sebemenší problém.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml: Důležité vítězství, parádní fotbal z obou stran ve druhém poločase, měli jsme o trochu víc štěstí.




Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - R. Jirák [-] , D. Procházka [-] , K. Mašek [-] , V. Frank [-] - P. Kvídera [-] , T. Pech [-] , M. Bruml [-] , J. Mašek [-] - J. Bernášek [-] , J. Majer [-]

TJ Sokol Kasejovice
J. Kulík [-] - M. Chára [-] , J. Mašek [-] , J. Kopáček [-] , D. Fiala [-] - V. Drnek [-] (80. K. Horal [-] ) , M. Fiala [-] , M. Topinka [-] , P. Schwarz [-] - M. Škyrta [-] , K. Flandera [-] (85. V. Jakubčík [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.