4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křížova červená karta nasměrovala Ptenín za třemi body


Branky


0

V důležitém utkání dvou posledních celků tabulky zvítězil Ptenín, který přesto zůstává poslední. Na Líšinou však ztrácí už jen bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do utkání měl domácí Ptenín a zaslouženě se ujal vedení 1:0. Již ve 20. minutě se nechal vyloučit záložník Vlastimil Kříž a Líšiná musela dohrávat v deseti. Komplikací bylo i to, že na laviččce hostí neseděl žádný hráč, který by mohl případně vystřídat. Po červené kartě se však hra paradoxně vyrovnala. Přesto domácí Lučina z ojedinělé akce navýšila vedení na 2:0. Tento stav platil i po závěrečném hvizdu prvního poločasu.

 

Ve druhé půli již byli domácí jednoznačně lepším týmem. Oslabenému soupeři docházely síly a další gól v hostující síti na sebe nenechal dlouho čekat. O čestný úspěch Líšiné se v 71. minutě postaral Radek Zahoř. Ptenín však žádné drama nepřipustil a svůj náskok si před koncem ještě navýšil. Líšiná mohla poděkovat svému brankáři Zdeňku Hrdonkovi, že utkání skončilo "jen" 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
TJ Lučina Ptenín: S klubem TJ Lučina Ptenín se nám zatím bohužel nepodařilo spojit. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací o tomto utkání.

TJ Sokol Líšina
Jan Černý, útočník Líšiné: "Domácí předvedli lepší výkon a zaslouženě brali 3 body. Líšiná herně zklamala, bojovnost se jí však nedá upřít."



Sestavy



TJ Sokol Líšina
Z. Hrdonka [-] - J. Schejbal [-] , Z. Tříska [-] , Z. Větrovský [-] , T. Benda [-] - R. Zahoř [-] , V. Kříž [-] , K. Lhoták [-] , M. König [-] - M. Skala [-] , J. Jarošík [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.