Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 10:15

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.5

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

10.0

Zázemí

8.0

Sedlec doma porazil těsně nováčka z Horní Plané


Branky


9. M. Pešek , 42. R. Hudec - 23. M. Pešek (vl.)
30

Domácí Sedlec potřeboval nutně získat tři body, aby se nedostal do míst kam nechce. Horní Plané se zatím v sezoně vůbec nedaří a s jednou výhrou je na poslední místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny tři branky v prvním poločase nastříleli domácí hráči

Domácím se do sestavy vrátili Chromý, Zíka, Bláha a Martin Pešek a začátek vypadal nadějně. Hned v 6. minutě se po akci Zíky trefil Milan Pešek 1:0. Domácí tým pokračoval v tlaku a hosty k ničemu nepouštěl. Ale ve 23. minutě předvedl zkrat domácí obránce Martin Pešek, který nahrával brankáři Čalounovi takovou malou domů, že z toho bylo vyrovnání 1:1. Hosté díky šťastné brance získali sebevědomí a v následující pasáži byli lepším týmem. Větší šance si ale prakticky nevypracovávali. Chvilku před poločasem se ale domácí přece jen oklepali a po pěkné akci několika hráčů zakončoval přesně k tyči Radek Hudec 2:1. Do konce prvního poločasu se už nic neudálo a tak do kabin šel v lepší náladě domácí celek.

Sedlec udržel vedení a dovedl zápas ke tzřem bodům

Druhý poločas nenabídl moc pohledný fotbal. Byl to spíše boj s velkým množstvím nepřesností na obou stranách. První do veliké šance se nakonec dostal domácí Milan Pešek, ale překonat Michala Truhláře v brance Horní Plané se mu nepodařilo. Další velkou šanci měl znovu nebezpečný Milan Pešek.  Ale stejně, jako v předchozím případě se mu nepodařilo překonat Michala Truhláře. Nakonec to mohlo Sedlec mrzet. Hostující celek se dostal k veliké příležitosti vyrovnat stacv utkání, ale domácí Sedlec pordržel výborným zákrokem zkušený Robert Čaloun. Utkání nevelké kvality skončilo výhrou domácích. Pro Sedlec jsou to důležité body a v příštím kole je čeká zápas na hřišti Dolního Dvořiště. Horní Planá přivítá doma Kamenný Újezd.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (hráč): "Bylo to trápení, ale nakonec máme z utkání tři body, a to je podstatné. Do sestavy se nám vrátilo několik zkušených hráčů, ale souhra i tak hodně vázla. Hosté se snažili, ale je vidět, že kvalita tam úplně není, a brance domácích moc neublížili. Zmínku zaslouží brankář B týmu Robert Čaloun, který obětavě nastoupil místo chybějícího Hanzala, a jeho zákrok ve druhém poločase byl naprosto klíčový pro domácí výhru."

TJ Smrčina Horní Planá
Petr Kostínek (trenér): Jeli jsme do Sedlece bodovat. To se nám nepovedlo. Mrzí nás to, protože to byl zatím nejslabší soupeř kterého jsme měli. Ale už je to za námi a teď se soustředíme na Kameňák.



Sestavy


SK Sedlec
R. Čaloun [-] - M. Bláha [-] (65. D. Ambrož [-] ) , V. Kozel [-] , J. Zíka [-] , L. Hovorka [-] , M. Chromý [-] , M. Pešek [-] (46. J. Špán [-] ) , M. Pešek [-] (89. L. Bašar [-] ) , M. Samohejl [-] , J. Koch [-] , R. Hudec [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - L. Brůha [-] (84. M. Mražík [-] ) , T. Komžák [-] , P. Trančík [-] (46. L. Parai [-] ) , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , M. Bednář [-] , L. Mražík [-] , J. Boháč [-] , M. Truhlář [-]

ŽK: 39. M. Chromý , 57. J. Koch - 33. T. Komžák , 88. J. Boháč , 90. L. Mražík .
Hráči zápasu: R. Čaloun - M. Truhlář .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MRÁZ Marek, JINDRLE Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2018 18:50
Hodnocení zápasu
6. 10. 2018 13:39
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Toth
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Sedlec doma vyhraje, i přes své kolísavé výkony.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích