Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany si zastřílely


Branky


8

Všejanům se proti oslabeným Seleticím dařilo - porazily je rovnou o 4 góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nastoupil rychle otevřel skóre

Seletice byly ve Všejanech favorizovaným mužstvem, dorazily však bez několika opor a nastoupit museli i hráči, kteří se již na hřiště příliš nedostávají, zahrál si dokonce i trenér. Touto nečekanou výhodou se však domácí fotbalisté samozřejmě nechtěli nechat ukonejšit hned v úvodu a hosty nepodcenili.

Vstoupit do utkání se podařilo lépe domácímu mužstvu, které šlo již v 6. minutě do vedení po brance veterána Luboše Nastoupila.

Hostím se nedařilo příliš kombinovat a hráli hlavně na dlouhé nákopy, domácí se pak uchýlili ke stejnému způsobu hry a osmdesátka diváků se pravděpodobně příliš nebavila. Ke konci poločasu však mohli všejanští fanoušci zajásat, když nejprve ve 33. minutě zdvojnásobil vedení domácích Michal Hanuš, načež ve 40. minutě odskočily Všejany již na rozdíl 3 branek opět díky zásahu zkušeného Hanuše.

Hanuš zkompletoval hattrick

O poločasové přestávce neprovedl střídání ani jeden z trenérů. Obraz hry se změnil, v klidu hrající domácí se snažili držet balón na zemi a kombinovat, za hosty zase bojovalo několik výrazných individualit. Fotbal se tak hned stal koukatelnějším, než byl před změnou stran.

V 57. minutě se podařilo dokončit hattrick domácímu Michalu Hanušovi. Tečku za gólovým účtem zápasu pak udělaly branky všejanského kapitána Tomáše Šáfra a seletického mladíka Jiřího Kulhánka, které padly jen několik vteřin po sobě v 77. minutě.

tak skončilo výsledkem 5:1 a domácí si připsali velmi cenné vítězství, na nějž budou moci navázat za týden na půdě semického B mužstva. Seletičtí se pak doma utkají s Jíkví.

Pochvalu za předvedený výkon si zaslouží kromě Hanuše i Petr Bouška, který si připsal 3 asistence (v minulém kole přihrál rovnou na 4 branky!).



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Hosté byli již od pohledu oslabení, kopačky musel nazout dokonce i trenér Doležal a několik dalších padesátníků. Soupeře jsme přesto nechtěli podcenit a dali jsme do zápasu vše, za což jsme byli odměněni zaslouženým vítězstvím. Speciálně musím vyzdvihnout výkony Hanuše a Boušky. Na závěr musím poznamenat, že jsme se na toto utkání opravdu připravovali, Seletice jsme určitě chtěli zaskočit i pokud by byly v plné síle.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Hanuš [-] (66. D. Hejduk [-] ) , P. Bouška [-] , J. Náhlovský [-] , J. Říha [-] , l. Nastoupil [-] , M. Šváb [-] (57. L. Michl [-] ) , L. Hofírek [-] , M. Kubín [-] , T. Šáfr [-] , L. Krupička [-]

Seletice
M. Dudla [-] - V. Doležal [-] , R. Pohl [-] , M. Pánek [-] , M. Horák [-] , D. Vrchota [-] , P. Šlechta [-] , J. Kulhánek [-] , J. Čepek [-] , M. Najman [-] , L. Kulhánek [-]

ŽK: 37. L. Hofírek .
Hráči zápasu: P. Bouška , M. Hanuš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - ŠÁFR František (N), ČAPEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 20:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 18:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 17:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 21:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 13:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 08:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 20:27

Tip experta: výhra hostů

Jiří Jetmar zde poměrně překvapivě věří ve výhru hostí.