Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany deklasovaly Přerov


10

Hráči Přerova nad Labem odjížděli z Všejan s potupnou porážkou 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zprvu Přerov držel krok

Všejanští hráči mohli proti Přerovu protáhnout svou třízápasovou sérii bez porážky. Hosté naopak stejně dlouhou dobu nezvítězili, a tak do utkání jistě nemohli jít v roli favoritů Přesto se hostujícím fotblistům zprvu dařilo a s favorizovanými domácími hráli rovnocennou partii.

Šedesátka diváků mohla sledovat poměrně pohledný, vyrovnaný fotbal, jemuž však chyběly vyložené šance. V polovině prvního dějství se podařilo gólový účet zápasu otevřít hostujícímu kanonýrovi Petru Bouškovi. Domácí byli rázem na koni a brzy zdvojnásobili svůj náskok, když gólmana Milana Valentu prostřelil ještě Jiří Náhlovský.

Hosté po dvou obdržených gólech začali odpadat a zdálo se, že je to jak po fyzické, tak po psychické stránce. Do konce prvního poločasu si domácí své vedení s klidem pohlídali a šli do kabin spokojení.

S góly se roztrhl pytel

O poločasové přestávce se udály dvě změny, kdy domácí lodivod Jan Truksa stáhl ze hry Lubomíra Hofírka s Martinem Švábem, které nahradil Lukášem Michlem a mladým Milanem Štrbíkem.

Po deseti minutách druhé půle mohli Přerovští zdramatizovat průběh zápasu, ale proti velké šanci bravurně zasáhl brankář Miech, načež se po protiútoku trefil na 3:0 Luboš Nastoupil. Následně se během čtvrt hodiny prosadili ještě domácí Michal Hanuš, Dominik Říha a znovu Luboš Nastoupil.

S každou obdrženou brankou se hra hostí stále více rozpadala a ke konci utkání působili Přerovští jako úplně jiný tým než na začátku zápasu. Ještě mohli vstřelit čestný gól, domácí gólman ale chytal výborně a udržel nulu.

Poslední banku utkání pak vstřelil domácí kanonýr Petr Bouška, zápas tak skončil 7:0.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Musím říct, že přinejmenším první dvacetiminutovka byla vyrovnaná. Do kabin se však šlo již za stavu 2:0 a soupeř s každým obdrženým gólem stále více odpadal. Jsem rád nejen z výsledku a zisku 3 bodů, ale také z toho, že jsme ani za již rozhodnutého stavu nepolevili a dále jsme ze sebe vydávali vše.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Hanuš [-] (67. D. Hejduk [-] ) , P. Bouška [-] , J. Náhlovský [-] , J. Říha [-] , l. Nastoupil [-] , M. Šváb [-] (46. M. Štrbík [-] ) , L. Hofírek [-] (46. L. Michl [-] ) , T. Šáfr [-] , J. Putorík [-] , L. Krupička [-] (59. D. Říha [-] )

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - J. Melichar [-] , L. Palas [-] (36. M. Šenkýř [-] ) , J. Tesař [-] , M. Vlček [-] (61. J. Halbich [-] ) - M. Forejt [-] (64. T. Galbavý [-] ) , L. Bokšay [-] , J. Smolík [-] , F. Skuhravý [-] , J. Prokeš [-] - J. Adamec [-] -

ŽK: 7. J. Říha , 56. T. Šáfr , 78. P. Bouška - 7. L. Bokšay , 63. J. Adamec , 76. J. Melichar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Černý Martin - ŠÁFR František (N), SKUHRAVÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 19:46

Tip experta: výhra domácích

Všejany jsou stoprocentním favoritem, což ví i Pavel Rychlík.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 13:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:04

Tip: výhra domácích