Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

20.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krajské derby pro Velkou Bíteš


Branky


17

Bítešští nechali výhrou nad Polnou zapomenout na smolnou prohru se Žďárem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Jako první mohl v 11. minutě skórovat debutant v základní sestavě Loup, zpětnou přihrávku od Marčaníka ale minul. Po půlhodině hry se ale již skóre poprvé měnilo. Po faulu zahrával Whittingham trestný kop, svůj centr z pravé strany zatočil přesně na hlavu Pořízka a ten míč posadil přesně k tyči – 1:0. Vedení domácí tým ještě více povzbudilo a další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Ve 43. minutě hosté zahráli malou domů, z následně rozehraného trestného kopu mohl skórovat Kuldan, hradbu těl ale neprostřelil. Prakticky vzápětí zprava odcentroval Novotný opět na hlavu Pořízka, ten ale míč poslal přímo do náruče brankáře Konráda. Stupňující se tlak ale hosté na konci poločasu neustáli. Po pěkné přihrávce z hloubi pole se do brejku dostal Marčaník, byl sražen v pokutovém území a sám z nařízené penalty zvýšil vedení domácích – 2:0.

Domácí navyšovali vedení

V úvodu druhé půle se hosté snažili, ale do šancí se nedostávali. Nic na tom nezměnilo ani přísné vyloučení Novotného po hodině hry. Teprve dvacet minut před koncem se hosté dostali poprvé do opravdu gólové šance, střelu Bajera z ideální pozice ale Pelán vyrazil. Na druhé straně mohl rozhodnout Whittingham, hostující obrana ale jeho střelu zblokovala na roh. Polná se nakonec svojí branky dočkala. Deset minut před koncem vystřelil z úhlu střídající Šerý - 2:1. Více si ale hostující tým za svůj výkon nezasloužil. Hráči Velké Bíteše naopak do odkryté obrany svého soupeře v závěru ještě několikrát vnikli a své vítězství si dvěma brankami pojistili. První zásah přinesla krásná akce po ose Marčaník – Whittingham – Merdita, kterou svým druhým gólem v zápase vyšperkoval Pořízek – 3:1. A v úplně poslední minutě celého utkání pak kapitulaci soupeře stvrdil ještě gól Whittinghama, který neodmítl pobídku Kuldana skórovat do prázdné branky bezmocného soupeře – 4:1. 

 

Velká Bíteš jede v dalším kole do Rosic. Polnou čeká cesta do Břeclavi.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Polná hrála poměrně dobře na míči, ale my jsme šli za vítězstvím více. Po smolném zápase se Žďárem jsme potřebovali tři body.

Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): Znovu jsme dostali branky po chybách. Máme čím dál méně šancí a když už ji máme, tak ji nedáme.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - F. Kuldan [-] , V. Bárta [-] - R. Novotný [-] , A. Merdita [-] , T. Mrňa [-] , T. Loup [-] , R. Whittingham [-] - M. Těšík [-] (65. M. Paprskář [-] ) , A. Marčaník [-] (85. T. Sodomka [-] ) , D. Pořízek [-] (89. F. Svoboda [-] )

Slavoj Polná
L. Konrád [-] - Š. Rod [-] , J. Klíma [-] , J. Fadrný [-] , D. Kavka [-] , J. Bajer [-] , T. Válek [-] (46. J. Urbánek [-] ) , V. Haala [-] , M. Pecina [-] (46. A. Apfelthaler [-] ) , J. Holub [-] (68. M. Šerý [-] ) , M. Šimek [-]

ŽK: 53. R. Whittingham , 57. M. Těšík - 19. M. Pecina , 53. J. Klíma , 60. J. Urbánek , 86. J. Bajer . ČK: 61. R. Novotný .
Hráči zápasu: F. Kuldan , D. Pořízek .
Počet diváků: 176. Rozhodčí: Částečka Michal - HUDEC Martin, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Veselský
Tip experta: výhra hostů

Polná má zkušený tým a ve Velké Bíteši o gól zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích