J. Galbavý 76. (p.)
1:2p.
(0:1)
19. M. Wolf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora odčinila debakl a ze Slaného vytěžila dva body


Branky


76. J. Galbavý (p.) - 19. M. Wolf
11

Slaný - Domácí prohráli minulý zápas ve šlágru kola s Poříčany a Kutná Hora naopak schytala výprask od Poděbrad v podobě šesti inkasovaných gólů. Zápas nakonec rozhodovaly penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Wolf zajistil hostům vedení

V 6. min. zápasu evidujeme již třetí střelecký pokus hostujícího celku, nicméně všechny střely postrádaly nejen razanci, ale také přesnost, takže Sedlák žádnou práci v brance Slaného neměl. První dobrá fotbalová akce domácích přišla ve 12. min., když s míčem zasprintoval po pravé straně Maroušek a jeho ostrý centr na poslední chvíli skluzem uklidil na roh bránící Nekvinda a učinil tak těsně před nabíhajícím Hořejším.

 

Pak ale přišla 19. min. a udeřili hosté. Jejich rychlou útočnou akci nedokázali Slánští zastavit u pomezní lajny a na přesnou přihrávku si před Sedláka naběhl Wolf, který pohodlně zblízka trefil svým barvám vedení - 0:1. Ve 43. min. se ocitl před Sedlákem obávaný kanonýr Kacafírek, ale míč z jeho hlavy šel přímo do rukavic brankáře a vzápětí opět hlavou zblízka mířil nad bránu a svou pověst ostrostřelce tak nepotvrdil.

Slaný přes převahu pouze srovnalo

V 57. min. se podařila Galbavému pěkná individuální akce zakončená přesnou přihrávkou na Hořejšího, ten v pádu poslal zblízka míč nad břevno. V 69. min. viděl po ostrém zákroku na Galbavého v prostoru mezi střídačkami druhou žlutou kartu Nekvinda a musel se poroučet do sprchy. Stejně jako v minulém utkání v Poříčanech tak začala pro barvy Slaného cca dvacetiminutová přesilovka. V 74. min. byl před brankářem Malým sražen do šance se dostávající Kubaška a rozhodčí odpískal penaltu. Tu pak proměnil Galbavý - 1:1.

 

Hosté pak odolávali tlaku slánského celku a hrálo se většinou před Malého bránou. Nicméně rychlý protiútok předvedli v 80. min., ale získali jen rohový kop. Po jeho rozehrání vyskočil na míč nejvýše Semrád a zblízka hlavičkoval jen těsně mimo Sedlákovu branku. Tři minuty před koncem vnikl zprava do šestnáctky Křeček, ale brankář Malý dobrým zákrokem míč směřující na Vimra srazil. V nastavení pak ještě střílel na Malého z levé strany Vimr, ale kutnohorský gólman míč vyrazil.

Kutná Hora vytěžila plusový bod

Jako první kopali domácí a Křeček poslal míč vedle, zatímco Semrád se štěstím penaltu proměnil. Ve druhé sérii si počínali Galbavý s Markem suverénně. Při třetích pokusech diváci gól neviděli, neboť Hořejšího vychytal Malý a Piskač pak vysoko přestřelil. Úspěšně si poté počínali slánský Vimr a také kapitán hostí Franc. Když pak v poslední páté sérii penalt Hansla vychytal Malý, hosté již kopat nemuseli a získali druhý bod.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Téměř tři stovky diváků viděly ve Slaném nevalně odehraný první poločas ze strany domácího celku, zlepšenou hru v druhé půli, což nám stačilo k zisku jediného bodu. Oba brankáři v utkání mnoho práce neměli, neboť ani jeden celek se během zápasu ke kloudné střele na bránu nedostal. Do utkání již mohl naskočit uzdravený stoper Jaráb a také nová tvář Jungmann, který odehrál dvacet minut, ale stále chybí neúnavný bojovník Mareš ve středu pole a nelepší se ani zdravotní stav Zelenky. Návrat Tikovského (zaměstnání) je v tuto chvíli také v nedohlednu."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - M. Holly [-] , J. Maroušek [-] (69. Š. Jungmann [-] ) , M. Jaráb [-] , J. Kubaška [-] , J. Hořejší [-] , A. Beneš [-] (58. M. Žahour [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] , F. Hansl [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - O. Filipec [-] (44. T. Exner [-] ) , Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] (58. J. Hradílek [-] ) , O. Matoušek [-] , V. Piskač [-] , M. Wolf [-] (72. L. Marek [-] ) , V. Semrád [-] , P. Saulich [-] , B. Franc [-] , J. Nekvinda [-]

ŽK: 40. J. Galbavý , 71. J. Kubaška - 16. O. Matoušek , 37. J. Nekvinda , 69. T. Exner , 90. V. Semrád . ČK: 70. J. Nekvinda .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Glogar Lukáš - DOUBRAVA Jakub, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra domácích

Hosté se budou snažit odčinit debakl z minulého kola, ale na hřišti ve Slaném neuspějí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích